Süreyya Yalçın villa konforunu dev otobüse taşıdı!

Lüks hayatıyla bilinen Süreyya Yalçın, villa konforunu karavana çevirdiği dev otobüse taşıdı.

Süreyya Yalçın villa konforunu dev otobüse taşıdı!
Takvim Gazetesi'nden Ufuk Özcan'ın yazısından...

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın ile Ozan Baran, Ocak 2016'da İstanbul'da evlenmiş ve ABD'nin Miami şehrine yerleşmişlerdi. Evlilik öncesinde de Miami'de yaşayan ikili, uzun süredir planladıkları ABD turuna çıkmışlar. 5 gün önce tatil startı veren sosyetik çift, Mississippi ve Alabama eyaletlerini gezmiş. İkili, Georgia ve Virginia eyaletlerini de 10 gün daha gezecekmiş. Bu tur için geçtiğimiz sene aldıkları otobüsü baştan aşağı dizayn ettiren ünlü çift, bu karavanın bitmesiyle tura koyulmuşlar.

Özel olarak yaptırılan otobüsün içinde yatak odası, banyo, giyim odası, mutfak ve hizmetli odası gibi hemen hemen her şey mevcutmuş. Çiftin konforları için her şeyi düşünerek tasarlattığı otobüs, park halindeyken yan tarafları da açılıp oda oluyormuş.

Süreyya Yalçın villa konforunu dev otobüse taşıdı!

Rahatı için servet harcayan Süreyya Yalçın ve Ozan Baran çifti, tatillerini bitirdikten sonra kısa bir süreliğine de olsa Türkiye'ye gelip aileleriyle hasret giderecekmiş.

Bu arada geçtiğimiz gün Süreyya Yalçın, sosyal medyada ultrason görüntüsü paylaşınca ikoncanın hamile olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.

Yalçın'ın paylaştığı ultrason görüntüsü çok yakın bir arkadaşına aitmiş. İkoncan, arkadaşının hamile olduğunu öğrenince mutluluktan paylaşmış. Anlayacağınız sosyetik güzel, hamile değilmiş.