Süreyya Yalçın'dan çalışanlarına villa sürprizi!

Bonkörlüğüyle bilinen Süreyya Yalçın, çalışanlarına çok özel bir sürpriz hazırlıyor. Bu yaz eşi Ozan Baran’la ABD’den Bodrum’a tatile gelecek olan ikoncan, Yalıkavak’ta 20 milyon liraya iki villa alacak. Süreyya Yalçın, villalardan birini personeline tahsis edecek.

Süreyya Yalçın'dan çalışanlarına villa sürprizi!
Takvim Gazetesi'nin özel haberine göre her yaz iş adamı eşi Ozan Baran'la ABD'den Türkiye'ye gelip para saçan Süreyya Yalçın, bu sene milyonluk yatırıma imza atacak. Geçtiğimiz yıllarda Bodrum'da sezonluk villa kiralayan ikoncan, bu yaz ise kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Eşiyle geçen yıldan beri Miami'de satın aldığı dünyaca ünlü uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın 4 milyon dolarlık (yaklaşık 21 milyon lira) malikanesinde yaşayan Yalçın, iddiaya göre Bodrum'da da ev arayışına girdi. Bodrum'daki emlakçıları alarma geçiren ünlü ikoncanın, Yalıkavak'tan iki adet villa satın almak için düğmeye bastığı öğrenildi.

20 MİLYON TL AYIRDI

Her iki villa için toplam 20 milyon liralık bütçe ayırdığı iddia edilen ikoncanın çalışanlarına ise çok özel bir sürprizi var. Cömertliğiyle bilinen Süreyya Yalçın, Ege manzaralı lüks villalardan birinde eşi Ozan Baran'la oturacak; diğerini ise yardımcılarına tahsis edecek. Hem kendisi ile eşinin hem de çalışanlarının rahatı için her ayrıntıyı düşünen ikoncanın, Bodrum'daki milyonluk yatırım atağı "Böyle patroniçe herkesin başına" yorumu yaptırdı.

Giyim kuşama servet harcayan ikoncan, geçen yıl da Swarovski taşlarla süslü deniz kıyafetiyle Bodrum'da olay olmuştu.