Tahir Sarıkaya'dan İdo Tatlıses'e İnce Ayar!

Beyaz TV Sunucusu Tahir Sarıkaya, bir otoparkta dans ederek sosyal medyada konuşulan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'e, canlı yayında demediğini bırakmadı.

Tahir Sarıkaya'dan İdo Tatlıses'e İnce Ayar!

Beyaz TV'de sabah yayını yapan Tahir Sarıkaya, 'Adam gibi giyin kardeşim, erkek adam böyle giyinmez. Atatürk'ün size bıraktığı gençlik mi kalkındıracak bu ülkeyi' dedi.

Tahir Sarıkaya "Uyan Türkiyem" isimli programında İdo Tatlıses'in bir otoparkta dans ederken çekilen görüntülerini yayınladıktan sonra şöyle konuştu:

'İnsanların kılık kıyafeti bizi ilgilendirmez. Ancak kamuoyundakilerin kıyafetlerine dikkat etmeleri lazım. Böyle kıyafet mi olur kardeşim. Adam gibi giyinin, Saçma sapan giyinmeyin kardeşim. Babana yakışan kıyafetler giy. Askeri malzemeciden alınan içlik midir? Şalvar mıdır? Elini bir tarafına koyarak insanlara ne mesaj veriyorsun?'

'ATATÜRK'ÜN SİZE BIRAKTIĞI GENÇLİK Mİ KALKINDIRACAK BU ÜLKEYİ?'

Sarıkaya, hiç bir aileyi kınamadığını belirterek, 'Şalvar desen şalvar değil, tayt desen tayt değil. Atatürk gençlere bıraktı ama bu gençlik mi kalkındıracak bu ülkeyi? Erkek adam böyle giyinmez.'

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..