Tahir Sarıkaya'dan kediciğe 'tanga' sorusu!

Beyaz TV suncusu Tahir Sarıkaya, Adnan Oktar'ın kediciklerinden Didem Ürer'e, "Müslümanlıkta tanga giyip havuza girmek var mıdır?" diye sordu...

Tahir Sarıkaya'dan kediciğe 'tanga' sorusu!

Adnan Oktar'ın kediciklerinden Didem Ürer, Beyaz TV'de yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programına konuk oldu.

Sarıkaya, Ürer'e, 'Dekoltenin sınırlarını her geçen gün biraz daha zorluyorsunuz. Müslümanlıkta tanga giyip havuza girmek var mıdır?' diye sordu.

Buna karşılık Didem Ürer, 'Kadın güzel bir varlıktır. Allah'ın bir nimetidir ve kadın güzelliğinin takdir edilmesinden hoşlanır. Müslümanlıkta var mdır derken, Allah güzeldir, Allah güzeli yaratır ve Allah güzel olan her şeyi de sever ve Allah sevilmeyi sever. O yüzden de biz güzel olan her şeyi gördüğümüzde hep sevgimizi Allah'a yöneltiriz. Orada güzelliği görüpte güzelliğe yönelmek değil, Allah'a yönelmek gerekir. Aksi Allah'ı gücendirir. Şimdi kadın da aynı şekilde güzelliğinin takdir edilmesinden hoşlanır.O yüzden bakımlı olur. Ama eskiden bugüne kadar getirilen din anlayışında; kadın bakımsız, son derece kötü görüntülerde bulunacak şekilde dolaşması tavsiye edilen bir varlık olarak bilinir. hatta eve kapatılıp duvarlara sopayı asacaksınız, kadını camdan baktırmayacaksınız. Kadın akıllı bir varlıktır ve imanlı bir insandır. O yüzden de aklıyla hareket eder ama tabiki güzelliğinin takdir edilmesinden hoşlandığı için bu şekilde hareket eder' şeklinde konuştu.

'OKAN BAYÜLGEN'İN PROGRAMINA KATILMAYI DÜŞÜNÜRÜZ'

Tahir Sarıkaya'nın, "Okan Bayülgen bir programında 'Adnan Oktar'ın programına katılmadan ölmek istemiyorum' dedi. Bayülgen'i programınıza davet eder misiniz?" sorusuna ise Ürer şöyle yanıt verdi:

'Kendisi bizi programına davet etti. Biz de kendi programımıza onu davet ettik. Daha henüz bir anlaşmaya varamadık. Okan Bayülgen'in programına gitmeyi düşünebiliriz.'

Programdan görüntüleri haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz..