Taksi şoförünün gaspçı müşteri kâbusu!

Beyoğlu’nda ticari taksi sürücüsü müşteri gibi araca binen iki kişi tarafından gasp edildi. Şahıslara direnen sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan taksi bir evin duvarına çarparak kaza yaptı.

Taksi şoförünün gaspçı müşteri kâbusu!
CİHAN'da yer alan habere göre olay, Hacıahmet Mahallesi Mezarlık Yokuşu Sokak’ta saat 20.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Murat Tanrıverdi’nin kullandığı ticari taksiye Şişli Nişantaşı’nda iki kişi müşteri olarak bindi.

Kimliği belirsiz şahıslar, Tanrıverdi’den teyzelerini alacaklarını belirterek Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi’ne gitmesini istedi. Mezarlık Yokuşu Sokak’a gelindiğinde ise şüpheliler Tanrıverdi’nin telefonunu almaya çalıştı. Şahısları engellemeye çalışan Tanrıverdi direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan taksi bin evin duvar ve korkuluklarına çarptı. Murat Tanrıverdi’nin cep telefonunu alan iki şahıs, kaza yapan araçtan inerek kaçtı.

Ticari taksi sürücüsünün yardımına ise mahalle sakinleri koştu. Kolundan yaralanan Murat Tanrıverdi içen olay yerine ambulans istendi. Söz konusu adrese gelen sağlık ekipleri, ambulanstaki ilk müdahalesinin ardından hafif yaralanan Tanrıverdi’yi Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Ticari taksinin çarptığı evde ikamet eden Müslüm Kabaktaş duydukları gürültü üzerine dışarı çıktıklarını ve kaza yapan ticari taksiyi gördüklerini söyledi. Kabaktaş, ticari taksi sürücüsünün müşteri gibi araca binen iki kişi tarafından gasp edildiğini aktardı. Şüphelilerin taksicini cep telefonunu aldığını ifade eden Kabaktaş, şahısların daha sonra olay yerinden kaçtığını belirtti.

Sürücü Murat Tanrıverdi ve görgü tanıklarının ifadelerini alan polis, olaya karışan iki kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.