Tamer Karadağlı'dan "Oryantal Star aşkı" haberine tepki!

Oyuncu Tamer Karadağlı'nın, Arzu Balkan'la evliliğinden olan kızı Zeyno'yu, yeni sevgilisi Didem Ceran ile tanıştırdığı iddia edilmişti. Karadağlı, çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Tamer Karadağlı'dan "Oryantal Star aşkı" haberine tepki!

Tamer Karadağlı, önceki gün medyada çıkan ve yeni sevgilisinin 'Oryantal Star' yarışmasıyla adını duyuran 39 yaşındaki Didem Ceran olduğu ve sevgilisini kızı ile tanıştırma yemeğine çıkardığı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu ve gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Posta Gazetesi'nin haberine göre Karadağlı, geçtiğimiz pazar günü Yeniköy’deki Gazebo’da yanında kızı Zeyno’nun da bulunduğu bir iş yemeğinde Didem Ceran ile bir araya geldiğini ve işleri hakkında görüştüklerini belirtti.

'Haberlerin asılsız olduğunun altını çiziyorum'

Oyuncu, “Ben kızım Zeyno’nun da yanımda olduğu iş yemeğinde sosyal medya konusunda deneyimli olan Didem Ceran hanım ile bir araya geldik. Bunda bir sorun yok. Didem hanım çok kibar akıllı ve saygılı bir arkadaşımızdır. İşler ile ilgili konuştuk. Kendisi ile aramızda bir ‘sevgili’ olma durumumuz söz konusu değildir. Kesinlikle reddediyorum ve haberlerin asılsız olduğunun altını çiziyorum." dedi.

Karadağlı, "Ayrıca gönül ilişkisine gireceğim bir hanım için de kızımın teyidini almam söz konusu değildir” diyerek sözlerine son verdi.

DİDEM CERAN KİMDİR?

Didem Ceran, 24 Mart 1981 tarihinde Kayseri'de doğdu. Ceran erken yaşta bir evlilik yaşadı ancak bu evlilik 1,5 yıl sürdü. Evliliğini sonlandırmasının ardından İstanbul'a gelen Ceran, 2006 yılında ‘Oryantal Star' yarışmasına katıldı. Ceran daha sonra ise Survivor yarışmasına katıldı. 

Burada Gönüllüler takımında yer alan Ceran, kısa sürede kavgaları ve tartışmaları ile gündeme geldi ve ardından yarışmadan elendi. Didem Ceran şu sıralar Instagram'dan paylaştığı video ve fotoğraflarla gündeme geliyor.