Tanıtıma gittiler villayı kaptılar...

Borkan İnşaat tarafından Türkiyenin oksijen deposu sayılan bölgelerinden Bolu'da inşası sürdürülen SEBENEVLERİ, sanatçı ve mankenler eşliğinde görücüye çıktı. Tanıtımta Murat BAŞARAN, Tuğba ALTINTOP, İpek TANRIYAR, Mithat KÖRLER, Aranjör Aydın SARMAN, söz yazarı Aşkın TUNA, YILDO gibi bir çok

Tanıtıma gittiler villayı kaptılar...

Borkan İnşaat tarafından Türkiyenin oksijen deposu sayılan bölgelerinden Bolu’da inşası sürdürülen SEBENEVLERİ, sanatçı ve mankenler eşliğinde görücüye çıktı. Tanıtımta bir çok renkli isimler katılımda bulundu Murat BAŞARAN, Tuğba ALTINTOP, İpek TANRIYAR, Mithat KÖRLER, Aranjör Aydın SARMAN, söz yazarı Aşkın TUNA, YILDO`nun katılımları ile, ayrıca Borkan İnşaat tarafından SEBENEVLERİ villalarından Murat BAŞARAN`a villa hediye edildi. Projeleri devam ettiği sürece daha bir çok sanatçıya hediye etmek istediklerini de açıklandı. Etrafı ormanlarla çevrili bir alanda villa sahibi olmak isteyenleri bekliyor. Gerçekleşen  Toplam 36 adet dubleks villadan oluşan SEBENEVLERİ, yaklaşık 37 bin metrekarelik alana kuruluyor. Arazinin yüzde 85’i sosyal tesis ve yeşil alan olarak ayrılırken, tenis kortu ve diğer spor aktivite alanları ile kır evi, hobi bahçeleri gibi her türlü konfor da projede yer alıyor.

            Büyükşehirin yorucu ve stresli ortamından sıyrılıp yeşilin, beyazın, toprağın ve doğal köy yaşantısının tadını cıkarmak isteyenler için özel olarak tasarlanan SEBENEVLERİ, sakinlerine bölgenin birbirinden güzel ve farklı özeliklerdeki yaz ve kış doğa manzaralarından en üst seviyede yararlanma imkanı veriyor. Doğayla barışık şekilde dizayn edilen villalarda kışın şömine ateşi ve yazın barbekü keyfi de standart olarak sunulan zevklerden.

           İstanbul-Ankara TEM otoyolu Bolu doğu çıkışına 10 dakika uzaklıktaki Seben evleri, Bolu merkeze ise 8 kilometre mesafede. Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Kartalkaya’ya da 20 kilometre uzaklıkta olan Sebenevleri, kayak sevenler için de ilgi odağı olacak bir proje.

          SEBENEVLERİ sakinleri yaz veya kış aylarında en muhteşem manzaraları sunan Abant ve Gölcük göllerine de 25–30 dakikada varabilecek, doğa harikası yedi göllere doyamayacak. SEBENEVLERİ villalarından 20 Adeti 240.000 YTL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Proje 30.06.2009 tarihinde tamamlanacaktır isteğe bağlı olarak erken teslim mümkündür.

Konular Eski Arşiv