Taraftara loca çağrısı!

Galatasaray'da görevi devraldıktan sonra maddi zorluklarla uğraşmaya başlayan yeni yönetim, Türk Telekom Stadı'ndaki 70 locanın satışı için taraftara çağrı yaptı. Sportif A.Ş. yöneticisi Abdurrahim Albayrak, “14 loca satıldı, 56 loca kaldı. Katkı için bankalara değil, taraftara çağrı yapıyorum” dedi

Taraftara loca çağrısı!
Yeni Şafak'tan Umut Yılmaz'ın haberine göre Galatasaray'da henüz göreve geleli 15 gün olan Mustafa Cengiz yönetimi, yeni kaynak arayışları için ilginç bir model geliştirdi. Maddi olarak büyük sıkıntı yaşayan ve yeni kaynaklar için araştırmalar yapan yeni yönetime, bu konuda en büyük maddi desteği ve kasa kolaylığını Abdurrahim Albayrak'ın verdiği öğrenildi. Göreve geldiklerinden bu yana her konuda maddi ve manevi büyük fedekarlık yapan Albayrak'ın satışa sunulan yeni localar için teşvik edici bir proje bulduğu öğrenildi. Black Friday (Sarı Cuma) olarak bilinen ürün satışlarından büyük gelir elde edilirken, boşta olan 70 loca için Abdurrahim Albayrak'ın yaptığı çağrı da işe yaradı.

15 günde loca satışlarına ilginin bir hayli iyi olduğu ve satışaların artması için Sportif A.Ş. Yöneticisi Abdurrahim Albayrak'ın bir çok yol denediği ifade edildi. Albayrak, sarı-krmızlı kulüpten loca alan 14 Galatasaraylı işadamının isimlerini açıklayarak bu konuda bir teşekkür metni yayınlayacaklarını ifade etti. Albayrak "Bu dönemde kulübümüzden loca alanların isimlerini açıklayacağız. Allah tüm loca alan Galatasaraylılar'ın hepsinden razı olsun. Galatasaray için kim en ufak bir katkı yapıyorsa başımızın üstünde yeri var. Bu zorlu dönemde loca alanların hepsine, isimlerini açıklayarak teşekkür eseceğiz. Kalan 56 locaya ilgi göstersinler. Bankalara değil taraftara yalvarıyorum. Bu çağrımıza kulak versinler” dedi.

SARI CUMA BÜYÜK KATKI SAĞLADI

Abdurrahim Albayrak, göreve geldikleri ilk günde başlattıkları Yellow Friday (Sarı Cuma) kampanyasına Galatasaraylı taraftarların gösterdiği ilgi ile kulübün kasasına yüklü miktarda para girdiğini belirterek, “Şimdi sarı-kırmızılı taraftarlarımıza bir çağrıda daha bulunuyorum, Sarı Cuma'da da 1 liralık bile kulübe katkısı olan her taraftarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi son bir kez daha localarımız için çağrıda bulunuyorum. Bankalara değil, taraftarımıza yalvarıyoruz. Ne olur gelsinler ve elde kalan locaları alsınlar. Buna gerçekten ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Aslan’ı UEFA korkusu sardı

Başkan Mustafa Cengiz’in önceki gün maddi konularla ilgili yaptığı açıklamalar, sarı-kırmızılı camiada, “Acaba yeniden UEFA cezasıyla karşı karşıya mı kalacağız?” sorusuna neden oldu. Badou Ndiaye transferinin SPK tarafından usulüne uygun yapıldığı belirtilirken, Dursun Özbek’in ekstra verdiği çekler ispat edilir ve bütçeyi aşıldığı kanıtlanırsa, UEFA’dan, önümüzdeki sezon için transfer yasağı gelebileceği iddia ediliyor.

Kupa mesaisi başladı

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Atiker Konyaspor ile yarın yapacağı çeyrek final rövanş maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın, salonda ve sahada iki bölümde yapıldığı belirtildi. Salon bölümünde, Süper Lig'de oynanan Sivasspor maçına ilk 11'de başlayan futbolcuların yenilenme, diğer oyuncuların ise egzersiz yaptığı öğrenildi.
Konular Spor Haberleri