Tayyar Işıksaçan yayını terk etti!

YouTube'da bugün Savaş Kalafat moderatörlüğünde yayınlanan "Al Sana Haber" programında Tayyar Işıksaçan akışa tepki göstererek yayını terk etti.

Tayyar Işıksaçan yayını terk etti!

"Al Sana Haber" programı dün Taksim'de yaşanan terör saldırısını kınayarak açıldı.

O esnada Savaş Kalafat yorumlarda bulunurken Nurcan Sabur, "Savaşcığım konuşmayalım dedin. Sen hepimizden fazla konuştun. O zaman her yönüyle konuşalım" ifadelerini kullandı.

Söze giren Tayyar Işıksaçan; "Bir şey söyleyeceğim arkadaşlar. 6 tane can gitmiş. 26 milyonun yaşadığı bir şehirde bomba patlamış. Ebru Şallı'ya kocasının aldığı otomobili mi konuşacağız? Biz magazinci olabiliriz. Şu saatlerde anneannesi, babası, dayısı el kadar sabiyi toprağa veriyor" ifadelerini kullandı.

Bu dakikalarda Savaş Kalafat ve Tayyar Işıksaçan arasında anlaşmazlık çıktı.

Tayyar Işıksaçan; "Böyle bir günde 3 saatlik bir programı 5 dakikayla bu konuyla geçiştirip geri kalan 2 saat 55 dakikasını magazine ayıramayız. O zaman sizin duyarlı gazeteciliğinize, vatandaşlığınıza, insanlığınıza inanmam." deyince öfkelenen Savaş Kalafat; "Provoke ediyorsun. Genel yayın yönetmenin, moderasyonun işine karışıyorsun. Programın başından sonuna kadar hiç konuşma o zaman magazin. Bu masanın görevi şu anda magazin konuşmak" ifadelerini kullandı.

 

O esnada Tayyar Işıksaçan yayını terk etti.

Işıksaçan'ın yayını terk etmesinin üzerine Kalafat, "Bugünün bu kadar acısı varken bunu mu konuşacağız derseniz. Siz de tasarrufta bulunabilirsiniz. Ya bu programı seyredersiniz ya da seyretmezsiniz. Seyretmeyin demiyorum seyredin de demiyorum. Tayyar gibi davranmak isteyenler; buyrun gidebilirler. Bu kadar net. Bu masa bu sistem üzerine kurulmuş" şeklinde konuşarak yayın öncesi programın akışıyla ilgili tüm yorumcularla konuşup anlaştığını Işıksaçan'ın yayın öncesi 'Tamam' deyip yayını neden terk ettiğini anlayamadığını ifade etti.