Tecavüz değil fantezi!..

Adana'da 26 yaşındaki M.A.G. özel bir boya şirketinde sekreter olarak çalışırken, 21 Eylül 2006'da polise başvurarak patronunun arkadaşı K.Y.G.'nin şirket bürosunda ellerini ve ayaklarını bağlayıp kendisine tecavüz ettiğini iddia etti.

Tecavüz değil fantezi!..

Yakalanıp daha sonra tutuklanan K.Y.G. hakkında, 'cinsel saldırı' suçundan 12 yıla kadar, sekreter kadının çıplak fotoğraflarını çektiği iddiasıyla da 'özel hayatın gizliliğini ihlal' suçundan 2 yıla kadar olmak üzere 14 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Bir süre tutuklu yargılandıktan sonra tahliye edilen K.Y.G. suçlamaları kabul etmeyerek, "Uzun süredir M.A.G. ile birlikteyiz. Karı-koca gibi yaşıyorduk. Olay günü fantezi olsun diye kendisini bağlamamı istedi. Sevişme sırasında kollarında iz meydana geldi. Bazı zamanlar cinsel ilişki sırasında fotoğraflarımızı çekip, kayda alarak zevk almak için izliyorduk. Ailesi de bu ilişkiyi öğrenince tecavüze uğradığını ileri sürerek şikayetçi olmuş. Zorla olmadı. Fantezi yaptık'' dedi.

K.Y.G.'nin kendisine zorla tecavüz ettiği iddiasında bulunan sekreter M.A.G. ise, "Ellerimi ve ayaklarımı zorla bağladı. Giysilerimi çıkarttı. Elle bana tecavüz etti. Cinsel yönden başarılı olamayınca fotoğrafımı çekti'' dedi. Yaklaşık bir yıl süren dava sürecinde suç unsuru fotoğraflar bilirkişiye gönderildi.

Bilirkişi, fotoğrafları 'fantastik görüntüler' olarak değerlendirdi. Bunun üzerine mahkeme heyeti, K.Y.G. hakkında atılı her iki suçtan da beraat kararı verdi. M.A.G.'nin avukatı Akdamar, kararı temyiz edeceklerini söyledi. 

Konular Eski Arşiv