Tecavüzle suçlanan aktör zor günler geçiriyor

Taciz ve saldırı suçlamaları ile kariyerinde düşüşe geçen ünlü Amerikalı oyuncu Armie Hammer, taciz suçlamaları yüzünden yer alacağı projelerden ayrılmak zorunda kalmıştı. Menajerlik şirketiyle de yollarını ayıran Hammer'a bir darbe daha geldi.

Tecavüzle suçlanan aktör zor günler geçiriyor

34 yaşındaki ünlü oyuncu Armie Hammer geçtiğimiz aylarda birçok kadına attığı uygunsuz mesajlar ve taciz iddiaları ile sosyal medya da büyük yankı oluşturmuştu.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre Hammer, 24 yaşındaki bir kadına tecavüz etmekle suçlanmış ve Los Angeles Polis Departmanı tarafından soruşturma açılmıştı.

Hammer'ın eski sevgilileri aynı şeyleri yaşadıklarını anlatarak, bu iddiaları doğrulayan açıklamalar yapmıştı. Armie Hammer ve avukatı tüm suçlamaları reddetse de Hammer kariyerinde zor günler yaşamaya devam ediyor.

FİLMDEN ATILDI!

Gelecek projelerinden saldırı ve taciz iddiaları yüzünden ayrılan Hammer, yeni projesi 'The Billion Dollar Spy' isimli gerilim filminin kadrosundan çıkarıldı.

Tecavüzle suçlanan aktör zor günler geçiriyor

Birçok projesi iptal olan ünlü oyuncu Hammer, bu iddiaların ortaya çıkmasıyla birlikte menajerlik şirketiyle de yollarını ayırmıştı.