Televizyon izleyerek yazarlık kariyerine başlayan Medyatavacı Cengiz Semercioğlu'nun Cine 5'teki programı da yayından kaldırıldı. Semercioğlu'na kim yol verdi?

CENGİZ SEMERCİOĞLU'NUN PROGRAMI YAYINDAN KALDIRILDI!

Önce televizyon yazarıydı, sonra televizyon programcısı oldu. Olmadı televizyon yazarlığını bıraktı, magazin yazarı oldu. Hem televizyon yazarı, hem de televizyon programcısı olmazdı! O da ekranda karar kıldı.
 
’’Orada Neler Oluyor’’ deyip kardeşi Cem Semercioğlu ile birlikte televizyon dünyasına daldı. Kanal kanal dolaştı.Son olarak Kanaltürk’te ’’Orada Neler Oluyor?’’ diyordu. İlk şoku yedi, programı yayından kaldırıldı.
 
’’Full Ekran’’ isimli programıyla TMSF yönetimindeki CİNE5’te gemisini yürütüyordu ki, işler yine ters gitti!
 
Cine 5’in yönetimi Levent Gültekin’e teslim edilince kanalda ’’sert rüzgarlar’’ esti. Gültekin fırtınası ’’işini bilir’’ gazeteci Semercioğlu’nu da çarptı. Full Ekran yayından kaldırıldı.
 
Semercioğlu’na TMSF Başkanlığı’nı bırakmasına günler kala Ahmet Ertürk ile gerçekleştirdiği röportaj da fayda getirmemişti.

Televizyonla kariyer yapan Medyatavacı Cengiz Semercioğlu televizyon dünyasında bir bir yüzüne kapıların kapanmasıyla bugünlerde fena halde kötü günler yaşıyor. Kendisine geçmiş olsun diyoruz!

medyaradar.com