Teoman hesabı kız arkadaşına ödetti

Rockçı Teoman, önceki gün iki kız arkadaşıyla birlikte Nişantaşı’nda görüntülendi. Uzun süren sohbet sonrası hesap isteyen Teoman, 5 TL bahşiş bırakıp hesabı kız arkadaşına ödetti. Arkadaşlarını yolcu ettikten sonra tek başına oradan ayrılan Teoman, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Teoman hesabı kız arkadaşına ödetti
Sözcü Gazetesi'nden Emre Çevik'in haberine göre tatil planları sorulan Teoman, henüz plan yapmadığını fakat sakin yerleri tercih edeceğini söyledi.

Son dönemde yaşadığı sakin hayat ile dikkat çeken Teoman, “Geçtiğimiz yıllardan gece hayatınız çok konuşuluyordu. Sakin bir hayat tercih etmenizin nedeni nedir?” şeklindeki soruya “Daha işlerimi sürdüreceksem fiziksel bir kondisyon gerektiriyor. Büyük bir ekibin de başındayım. Her işin düzgün yürümesi için benim de kişisel olarak hayatımı daha düzgün yaşamam gerekir. Ben de artık 12'de yatıyorum 08.30'da kalkıyorum, sporumu yapıyorum” diye yanıt verdi.

Bir ara müziğe ara veren Teoman, “Tükenmişlik sendromu yaşadığınız oluyor mu?” sorusuna “İnsan bazen yaptığı işi çok anlamsız buluyor. 30 senedir sahneye çıkıyorum ben ne yapıyorum diyorum. Bu yaşa geldim hayatım böylemi geçecek falan bir düşünüyorsunuz ama işimiz zevkli bir iş” cevabını verdi. Teoman son olarak “Tekrar evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna ise “Bir tane çocuğum var. İyi baba olmanın peşindeyim” şeklinde yanıt verdi.

Teoman hesabı kız arkadaşına ödetti