The Walking Dead'in yıldızı yaşamını yitirdi

Tüm dünyada beğeniyle izlenen The Walking Dead'de Hershel Greene'i oynayan Scott Wilson, 76 yaşında hayatını kaybetti. Scott Wilson, 2010 ile 2014 yılları arasında The Walking Dead dizisinde Hershel Greene karakterini canlandırmıştı

The Walking Dead'in yıldızı yaşamını yitirdi
Habertürk'ün haberine göre tüm dünyada beğeniyle izlenen The Walking Dead'de Hershel Greene'i oynayan Scott Wilson, 76 yaşında hayatını kaybetti.

50 yıllık oyunculuk kariyeriyle Hollywood'un en saygın oyuncularından biri olan Scott Wilson, 2010 ile 2014 yılları arasında The Walking Dead dizisinde Hershel Greene karakterini canlandırmıştı.

Bir süredir kanserle mücadele eden Scott Wilson'ın ölümü, dizinin Twitter hesabından duyuruldu.

The Walking Dead'in resmi Twitter hesabından şu paylaşımda bulundular: "We Walking Dead'de Hershel'i oynayan inanılmaz aktör Scott Wilson'ın 76 yaşında vefat ettiğini bildirmekten büyük üzüntü duyuyoruz. Düşüncelerimiz ailesi ve arkadaşları ile. Huzur içinde yat, Scott. Seni seviyoruz!"

SCOTT WİLSON KİMDİR?

Scott Wilson 29 Mart 1942'de dünyaya geldi. Wilson, 1960'tan 2010'a kadar 50'den fazla filmde rol almıştır. The Great Gatsby, Dead Man Walking, Pearl Harbor bunlardan sadece birkaçıdır. Wilson'un en çok tanındığı rollerinden birisi de 2011-2014 yılları arasında AMC'nin The Walking Dead dizisinde Greene ailesinin babasını canlandırdığı Hershel Greene'dir.

The Walking Dead'in yıldızı yaşamını yitirdi