'Tombiş Hadise' photoshoplu pozları ele verdi!

Hadise’nin Coachella Festivali’nde paylaştığı fotoğraflar ‘photoshop’ çıktı! Önceki akşam Maltepe’de konser veren popçunun kilolu hali dikkat çekti.

'Tombiş Hadise' photoshoplu pozları ele verdi!
Takvim'den Halil Çilingir'in haberine göre geçtiğimiz hafta ABD'deki dünyaca ünlü müzik festivali Coachella'dan paylaştığı fotoğraflarla incecik bir görünüm sergileyen Hadise'nin foyası meydana çıktı. Festival boyunca birbirinden çarpıcı pozlar paylaşan güzel popçunun takipçileri "Kilolarıyla başı dertte olan Hadise, iğne ipliğe dönmüş" demekten kendini alamadı.

ZAYIF HALİNDEN ESER YOK

Ancak önceki akşam Maltepe Piazza AVM'de konser veren Hadise, yakayı ele verdi. Popçunun konserinde paylaşımlarındaki incecik görüntüsünden eser yoktu. Konseri için vücudunu saran taşlarla süslü bir tulum tercih eden popçunun bacak ve basen bölgesindeki fazlalıklar gözlerden kaçmadı.

YAKIN GÖRÜNTÜ YASAK!

Dans ederken zaman zaman göbeği de kat kat olan 32 yaşındaki popçunun bu halleri "Hadise, Photoshop yaptın ama yalancının mumu yatsıya kadar yanar" dedirtti. Konser öncesinde gazetecilerin sahne önünde yakın plan görüntü almaması için korumalarına talimat veren şarkıcı, ne kadar çabalasa da fazlalıklarını gizlemeyi başaramadı. Hadise'nin uyanıklığı yine bir işe yaramadı.

GÖBEĞİ KAT KAT!

Hadise, Photoshop'lu fotoğraflarının ardından konserindeki kilolu halleriyle hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

'Tombiş Hadise' photoshoplu pozları ele verdi!