'Tövbeler Tövbesi' için dev hazırlık!.. VİDEO

atv ekranlarında başlayacak olan 'Tövbeler Tövbesi' adlı dizi için, çekimlerin yapıldığı Kuleli ve Paşabahçe baştan yenilendi. Her iki mahalle için 1000 kilo boya kullanıldı.

'Tövbeler Tövbesi' için dev hazırlık!.. VİDEO

Yakında atv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan ’Tövbeler Tövbesi’ adlı dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Başrollerinde Tuba Ünsal, Cemal Toktaş ve Fulya Zenginer’in olduğu dizi; İstanbul’un Kuleli ve Paşabahçe mahallelerinde çekiliyor. Yaklaşık üç haftadır devam eden çekimler, her iki mahalleye de hareket ve yepyeni bir yüz kazandırdı.

YENİ BİR ÇARŞI KURULDU

Çekimler başlamadan önce Kuleli ve Paşabahçe mahallelerinde büyük bir ön çalışma yapıldı. Ortalama 1000 kilo boya kullanılarak mahalledeki binaların dış cepheleri yeni baştan boyatıldı. Kuleli Mahallesi’nde bulunan boş dükkanlar yeniden dekore edilerek dizide kullanılmaya başlandı. Kahvehane, gazete büfesi gibi yeni dükkanlar yapılarak baştan bir çarşı kuruldu. Dizide Cemal Toktaş’ın canlandırdığı ’Mahir’ karakterinin yaşadığı ev, ikinci derece tarihi eser olduğu için, doğal dokusu bozulmadan restore edildi. Ana karakterlerin yaşadığı evler senaryoya uygun hale getirildi.

HER BÖLÜME ÜÇ AYRI KLİP

’Tövbeler Tövbesi’, ekranlarda bir ilke de imza atacak. Dizi için, her bölümde üç ayrı klip çekilecek. Sahne içeriklerine göre çekilecek bu kliplerde seyirci; Türk Sanat Müziği’nden arabesk parçalara kadar yüzlerce şarkı dinleyecek. Dizinin ilk bölümünde Gülden Karaböcek’in, Emel Aksoy’un ve Kibariye’nin şarkılarına çekilen klipler yer alacak.

Yakın bir zaman sonra atv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan ’Tövbeler Tövbesi’ adlı dizinin tanıtım fragmanını haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...