Trafoya giren şahıs öldü!

Başkent'te, arkadaşıyla beraber trafoya giren şahıs, elektik akımına kapılarak öldü. Arkadaşının öldüğünü polis ve sağlık ekiplerine ihbar eden diğer şahıs ise firar etti.

Trafoya giren şahıs öldü!
CİHAN'da yer alan habere göre, olay saat 02.30 sıralarında Mamak, Boğaziçi Mahallesi’nde 19 Mayıs Bulvarı’nın hemen yakınındaki ana trafoda yaşandı. Hırsızlık amaçlı geldikleri trafonun kapısını kırarak içeri giren iki arkadaştan Ali. D. (26) bir anda elektik akımına kapılarak yere düştü. Düştüğü yerde hareketsiz yatan arkadaşını gören diğer şahıs önce arkadaşını sürükleyerek dışarı çıkardı. Yaşadığı şokla olay yerinden uzaklaşan şahıs bulvarın karşısındaki bir işyerinden polisi ve sağlık ekiplerini aradı. Arkadaşının durumunu anlatarak yardım isteyen şahıs kayıplara karıştı.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Ali D.’nin cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yeri inceleme ekipleri, ceset ve trafoda incelemelerde bulundu. Ekipler, olayda kullanılan bir kazma ve çeşitli malzemelere el koydu. Olay sonrası trafoda yaşanan arıza nedeniyle 3 mahallenin elektriği kesildi. Şahsın cesedi cenaze aracıyla adli tıp morguna götürüldü.

Ali D.’nin Elmadağ nüfusuna kayıtlı olduğu, iki arkadaşın bir süre önce denetimli serbestlikten yararlanarak cezaevinden tahliye oldukları öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken ekipler firar eden şahsın peşine düştü.