TRT Spor yorumcusunun TRT ile ilişkisi kesildi!

TRT Spor’da spor yorumcusu Ferudun Niğdelioğlu tarafından Süper Lig’te yaşanan şampiyonluk mücadelesi ile ilgili söylenen sözler büyük tartışma yaratmıştı. Niğdelioğlu'nun TRT ile ilişkisi kesildi.

TRT Spor yorumcusunun TRT ile ilişkisi kesildi!

MedyaRadar'ın haberine göre TRT Spor’da spor yorumcusu Ferudun Niğdelioğlu tarafından Süper Lig’te yaşanan şampiyonluk mücadelesi ile ilgili söylenen sözler büyük tartışma yaratmıştı.

Fenerbahçe’ye yakınlığıyla bilinen Niğdelioğlu programda, Galatasaray’ın 22. şampiyonluğuyla ilgili “Galatasaray’ın her şeyi şaibeli” dedi. Programın sunucusu Erbatur Ergenekon’un Niğdelioğlu’nu dengelemek isteyen yorumlarına karşın sözlerini sürdüren Niğdelioğlu, “Galatasaray’ın bu sezonki şampiyonluğunda o kadar çok üst üste örtüşen şey var ki” ifadelerini kullanmıştı.

Süper Lig’te Galatasaray çıkışlı 9 teknik adamın takım yönettiğini söyleyen Niğdelioğlu, “Galatasaray koca sezonda bu maçlarda yalnızca 4 puan kaybetmiş” deyince programın sunucusu, “E olabilir Galatasaray iyi oynamıştır kazanmıştır” diye karşılık vermişti.

Bunun ardından Niğdelioğlu da “Dimi öyle diyeceğiz tabi başka ne diyeceğiz ki” diyerek imalı bir çıkışta bulunmuştu.

Aziz Yıldırım döneminde yıllarca stadyuma ve tesislere girişi yasaklanan ve bu yasağı Ali Koç seçilmesinin ardından kaldırılan Niğdelioğlu’nun sözlerine ise Galatasaray’dan çok sert karşılık verilmişti.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Bu deli saçması sözleri sarf eden zat hukuk önünde hesap verecek. Bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız” ifadelerini kullanmıştı.

Tüm bu tartışmaların ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, TRT Spor muhabirlerinin Florya Metin Oktay Tesislerine girişini yasaklamıştı.

Yaşananlardan sonra Ferudun Niğdelioğlu bugün yaptığı paylaşımda TRT Spor’daki programının sonlandırıldığını duyurdu.

Niğdelioğlu paylaşımında, “Bugün beni Spor daire başkanı sayın @mbugrasahin aradı. Programın yayından kaldırıldığını bildirdi. Yayıncı kuruluş maç özetlerini iki katına çıkardığı için 5-6 programı yayından kaldırdıklarını iletti. @trtspor ailesine 11 aylık birliktelik için minnettarım teşekkürler” ifadelerini kullandı.

TRT Spor yorumcusunun TRT ile ilişkisi kesildi!