Tuba Ünsal canlı yayında gözyaşlarına boğuldu!

Elisabeth Mas Vall, geçtiğimiz yıl kendisini çok kez darp ettiği ve aldattığını ileri sürerek çekişmeli boşanma davası açtığı eşi Caner Karaloğlu ile sevgilisi olduğunu iddia ettiği oyuncu Tuba Ünsal'ın kendisini ünlü bir gece kulübünde darp ettikleri ileri sürdü.

Tuba Ünsal canlı yayında gözyaşlarına boğuldu!

Darp raporu alan Elisabeth Mas Vall, kasten yaralama, hakaret, tehdit ve aile yükümlülüğünün ihmali suçlarından cezalandırılmaları için eşi Caner Karaloğlu ve oyuncu Tuba Ünsal'ı İstanbul Cumhuriyet Savclığı'na şikayet etti. Vall ayrıca Tuba Ünsal hakkında uzaklaştırma tedbir kararı aldırdı.

Kanal D'de ekrana gelen "2. Sayfa" programının ulaştığı Tuba Ünsal canlı yayında "Benim için çok enteresan süreç oldu. Kariyerimde hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. Bu tam bir 'Çamur at izi kalsın' durumudur. Böyle bir şey olmadı. Hayatımda hiç bir zaman şiddetin yanında olmadım. Bir mekanda arkamdan, boynumdan sarılarak İngilizce hakaret ederek saldırdı. Çocuklarının velayeti babaya verilince; pedagog anneyle ilgili olumsuz rapor verdikten 2 gün sonra karşılaştık. Çocuğunu, her şeyini kaybetme aşamasında bir anne var. Çok sarhoştu. Benden iri yarı uzun boylu bir kadın... Bana arkamdan saldırınca dönünce gayrı ihtiyarı iktirdim. Olay bu. Ben bununla haber oldum." dedi.

 "Bunu nasıl haber yapabilirsiniz?" diyerek gözyaşı döken Tuba Ünsal, "Böyle bir uzaklaştırma kararı yok. Az önce e-devletten kontrol ettim. Emrivaki olarak beni aradınız; bu telefona bağlanmak bile benim gururumu kırıyor. Boşanma davasını çok önce açmış bir adamla tanıştım. Ben bir evliliğin ortasına girmedim. Ortada küçük bir çocuk var. Caner çok iyi, çok düzgün bir insan. Çok vicdanlı bir baba. Caner kimseye şiddet uygulayacak biri değil." şeklinde konuştu.

Ünsal, Mass'ın "Gardrobumdan kıyafetlerimi giyip poz verdi" iddiasını da net bir dille yalanladı.

Tuba Ünsal sosyal medya hesabından da şu açıklamayı yaptı:

Tuba Ünsal canlı yayında gözyaşlarına boğuldu!

Tuba Ünsal canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! - Resim : 2

 

Konular Tuba Ünsal