TUĞBA ERBİL'İN LONDRA'DA SÜRPRİZ BULUŞMASI!

Mehmet Ali Erbil’den boşanacağı haberleri gündeme gelen ancak eşiyle birlikte el ele pozlar vererek bu iddiaları yalanlayan Tuğba Erbil, hafta sonu Londra’daki ünlü bir restoran'da Sezen Aksu’nun eski aşkı Önder Fırat’la görüldü.

TUĞBA ERBİL'İN LONDRA'DA SÜRPRİZ BULUŞMASI!

MEHMET Ali-Tuğba Erbil çiftinin bir süre önce boşanacakları yönünde haberler gündeme gelmişti. Ancak ünlü çift, bu haberlerin doğru olmadığını ispat etmek istercesine gazetecilerin karşısına el ele çıkmışlardı. Mutlu evlilikleri olduğunu söyleyen Tuğba Erbil’in, hafta sonu tatili için kız arkadaşıyla birlikte gittiği Londra’da, Sezen Aksu’nun eski sevgilisi Önder Fırat’la yemek yerken görülmesi kafaları karıştırdı. Londra’nın ünlü restoranlarından Hakkasan’da yanlarında bir çiftle beraber yemek yiyen ikiliden Tuğba Erbil, bu sürpriz yemekle ilgili Hürriyet’e şu açıklamayı yaptı:

“Ben Londra’ya kız arkadaşımla beraber 4 günlüğüne tatile gittim. Mehmet Ali’nin işleri olduğundan dolayı bana eşlik edemedi. Bir gece Önder Fırat’la Hakkasan’da tesadüfen karşılaştık. Arkadaşlarımızla beraber oturup yemek yedik. Önder, Mehmet Ali’nin ailece görüştüğü yakın bir arkadaşıdır. Birlikte görünmemizden tedirgin değilim. Asıl ayıp bu haberi sizlere ulaştıranlarındır. Ayrıca bir şey olsa herkesin gittiği yere mi giderim.”
 
Sema EREN/Hürriyet-KELEBEK