Tuğba Özay film için destek arıyor!...

Eski manken-yeni şarkıcı Tuğba Özay'ın 'Bedel' adlı kitabı sinema filmi olacak. Özay, proje için gerekli olan 1 milyon 200 bin lirayı verecek sponsoru bulmak için harekete geçti.

Tuğba Özay film için destek arıyor!...

’Armoni’ adlı albümüyle podyumlardan müzik dünyasına transfer olan Tuğba Özay, cezaevinde yattığı günleri anlattığı ’Bedel’ adlı kitabının, beyaz perdeye aktarılması için kolları sıvadı.

PROJEYE BAYILDILAR

Özay, kendisini çok heyecanlandıran sinema projesiyle ilgili şunları söyledi: "Beş aydır Banu Zorlu’nun senarist annesi Yasemin Zorlu ile flört halindeyiz. Kendisi kitabımı okumuş ve çok beğenmiş. Yasemin Zorlu beni Sinan Çetin’in ortağı Atilla Bey ile tanıştırdı, projeye onlar da bayıldı. Filme ortak girmek istiyorlar."

SENARYO 70 BİN DOLAR

Filmi çekmek için gereken 1 milyon 200 bin lirayı bulmak için sponsor arayışına giren Tuğba Özay, şöyle devam etti: "Türk ve yabancı uyruklu insanların dört duvar arasında yaşadıkları anlatılacak. Türkiye’nin en pahalı senaristlerini ekibe katmak istiyoruz. 11 kişilik bir senaryo grubu kurulması düşünülüyor. Sadece senaryo için 70 bin dolar bütçe gerekiyor."

FESTİVALLERDE YARIŞABİLİRİZ

Kültür Bakanlığı’ndan bütçe desteği alamayan Tuğba Özay, "Filmin sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da ses getireceğini düşünüyorum. Bu filmin uluslararası film festivallerinde yarışmasını istiyorum" dedi.

Başak Çokan