TÜMER'DEN 'AYAK' SORUSU

CNN Türk’teki programında “Adanalı” dizisinde Maraz Ali’yi canlandıran Mehmet Akif Alakurt’u ağırlayan Saba Tümer, sorduğu bir soruyla konuğunu da ekran başındakileri de şaşırttı.

TÜMER'DEN 'AYAK' SORUSU

Mehmet Akif Alakurt, podyumda yaşadığı bir anıyı anlatırken çıplak ayakla su dolu bir platformda yürüdüklerini ve arkadaşlarından birinin düştüğünü anlattı. Bu hikayeyi dinleyen Tümer, konuyu çıplak ayaklara getirdi ve “Bir de bu çıplak ayak şeysi vardır değil mi? Şimdi bir anda ayaklar çıplak oldular!” diye konuştu. Yüzünde anlamaya çalışan bir ifadeyle Tümer’i dinleyen Mehmet Akif Alakurt, “Ben böyle bir şey duymadığım için bir şey söyleyemiyorum” dedi.

Tümer, hızını alamayarak “Ben bakarım ayağa da ondan. Güzel mi senin ayakların bu arada?” diye sordu. Kahkahalar arasında Alakurt’un “Güzel” dediği duyuldu. Tümer, kendisinde ayak parmağı sayma takıntısı olduğunu söylerken Alakurt da ellere çok dikkat ettiğini anlattı, elleri kötü bir insana ısınamadığını ve elleri çirkin bir kadından hemen soğuduğunu ifade etti.    

Hürriyet