'Tutunamayanlar'ın ilk bölümünü birlikte izlediler

Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu’nun rol aldığı ‘Tutunamayanlar’ ekran yolculuğuna başladı. İlk bölüm coşkusunu ekipçe yaşayan oyuncular, seyirciden de tam not aldı. Dizi, reytinglerde ikinci sıraya yerleşti.

'Tutunamayanlar'ın ilk bölümünü birlikte izlediler

TRT 1’in absürt komedi tarzındaki yeni dizisi “Tutunamayanlar” ilk bölümüyle ekrana geldi.

Dizinin oyuncuları Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Zafer Algöz ve Asuman Dabak ilk bölüm heyecanını CVK Taksim Hotel İstanbul’da yaşadı. Gecede TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren de hazır bulundu, oyuncuları tebrik etti. Uzun zamandır komedi türündeki bir yapımda oynamadığını anlatan  Çeşmioğlu, “Bir komedi dizim var, ‘İki Aile’ ve çok eski bir dizi. O yüzden ekstra bir heyecanım var. Çok özlemişim, çok eğleniyorum. Sonucu da sabırsızlıkla bekliyorum” diye konuştu.

'Tutunamayanlar'ın ilk bölümünü birlikte izlediler

Akşam Gazetesi'nden Recep Aslan'ın haberine göre Asuman Dabak ise “Hepimizin eğlenerek okuduğumuz tatlı bir aile komedi dizisi oldu” dedi. AB reyting puan türünde dizi ikinci, tekrarı üçüncü oldu. Gecenin sürprizi ise hafta sonu ilişkilerinde sorun yaşayan Doğu Demirkol ile Farah Zeynep Abdullah oldu. İlişkisine ikinci bir şans veren Abdullah, geceye  katılarak sevgilisine destek verdi. Geceye katılan TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, oyuncularla birlikte dizinin ilk bölümünü izledi. İbrahim Eren, oyuncuları tebrik etti. Demirkol, ayrılık iddiaları için “Biz de sağdan soldan duyuyoruz” dedi.