Tuzla katilinin tüyler ürperten hikayesi!

Tuzla'daki 'komşu öğretmen' cinayetinin ardından bir seri katilin dehşet verici hikayesi çıktı.

Tuzla katilinin tüyler ürperten hikayesi!
Sözcü'den Habip Atam'ın haberine göre İstanbul Tuzla’daki Fatma Kayıkçı cinayetinin ardından film senaryolarını aratmayan bir seri katil hikayesi çıktı.

Kayıkçı'nın katilinin, 3 yıl önce, Korgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışanı oğlu Göktuğ Demirarslan ile genç mühendisin sevgilisini silahla öldürdüğü anlaşıldı.

Cinayetin ardından Portekiz’e gittiği belirlenen ODTÜ Biyoloji Bölümü doktora öğrencisi Atalay Filiz’in öğrenciyken de ERASMUS kapsamında gittiği Fransa’da bir cinayete karıştığı ortaya çıktı.

“Kırmızı bülten” ile arandığı, Furkan A. adına düzenlenen sahte kimlikle Tuzla'da saklandığı öğrenildi. Son cinayet sonrası soruşturmasını derinleştiren polis şoke eden detaylara ulaştı. Atalay’ın Galatasaray Lisesi’ndeki hocalarıyla konuşan cinayet bürosu dedektifleri “Atalay çok zeki bir çocuktu. Okulu dereceyle bitirdi. O kadar zekiydi ki onu bir ıssız bir ormana koysanız bile hayatta kalmayı başarırdı” yanıtını aldı.

İşte halen firari olan bir seri katilin gerçek hikayesi…

Tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı; geçtiğimiz hafta, Tuzla Postane Mahallesi, Tarih Sokak’ta esrarengiz şekilde ortadan kayboldu. İddiaya göre, 2 çocuk annesi, 40 yaşındaki Tarih öğretmeni Kayıkçı, öğlen saatlerinde, çocuklarını okuldan almak için evinden çıktı. Ancak, okula uğramayan Fatma Kayıkçı bir daha evine dönmedi. Ailesinin başvurusu üzerine İstanbul Emniyeti'ne bağlı Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü soruşturma başlattı.

“KALACAK YERİ YOKTU”

Polisin yaptığı çalışmalarda, bina sakinlerinin, öğlen saatlerinde bağrışma sesleri duyduğu bilgisine ulaşıldı. Sesin, binanın girişindeki bir daireden geldiği bilgisi üzerine, polis evin zilini çaldı. Ancak kapıyı açan olmayınca polis, şüpheliyi araştırmaya başladı. Bina sakinleri, dairede Furkan A., adında bir kişinin kaldığını ve Fatma Kayıkçı'nın eşinin yanında çalıştığını belirtti. Fatma Kayıkçı’nın eşi Gani Kayıkçı’nın ifadesinde, “Furkan, 3 yıl önce yanımıza geldi; temiz yüzlü bir çocuktu. Yanımıza aldık, sigorta istemedi, kalacak yeri yoktu. Bizde boş olan daire girişinde oda verdik” dedi.

VALİZLE ÇIKTI

Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen dedektifler,  şüphelinin büyük bir valiz ve çantayla evden çıktığını tespit etti. İki çocuk annesi bulunamayınca dedektifler cinayet ihtimali üzerine araştırma başlattı. Şüpheler, Furkan A., üzerinde yoğunlaşırken, mahalle sakinleri, Fatma Kayıkçı'nın cesedini, 3 gün önce evine 500 metre uzaklıktaki yeşil alanda bulundu.

SAHTE KİMLİK

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından ceset Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Kayıp Şahıslar Büro Amirliği'nin yanı sıra, Cinayet Masası da soruşturmaya dahil oldu. Dedektifler, Furkan A.’nın kimliği üzerinde yoğunlaştı. Şüphelinin fotoğrafından ve parmak izinden asıl kimliğinin yüksek lisans öğrencisi Atalay Filiz, olduğu tespit edildi.

ÇOCUKLUK ARKADAŞININ KATİLİ

Dedektifler'in yaptığı araştırmada, Galatasaray Lisesi’ni dereceyle bitiren, ODTÜ Biyoloji Bölümü doktora öğrencisi Atalay Filiz'in, 16 Eylül 2013 tarihinde Ankara'da bir cinayete karıştığı belirlendi.

Babası pilot olan Atalay Filiz'in, Hava Kuvvetleri Kurmay Başkanı, Korgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın, TÜBİTAK'ta mühendis olan oğlu, 24 yaşındaki  Göktuğ Demirarslan ile 23 yaşındaki Rus Elena Radchikova'yı öldürdüğü ortaya çıktı. Ankara'da Eryaman Atakent Mahallesi Vadi Sitesi önünde, çocukluk arkadaşı Demirarslan’ı öldüren Atalay Kılıç'ın olay günü kadın elbisesi ve başörtü taktığı iddia edildi.

SEVGİLİSİ ESRARENGİZ BİR ŞEKİLDE KAYBOLDU

Polisin araştırmalarına göre, Atalay Filiz,  2010 yılında, Göktuğ Demirarslan’la Erasmus için Fransa’ya gitti. Paris’te  Rus Olga Seregina ile tanışarak  sevgili oldu. Seregina, arkadaşı Elena Radchikova’yı sevgisi Atalay Filiz ve Göktuğ Demirarslan’la tanıştırdı. İddiaya göre, Aralay Filiz’in gönlü Radchikova’ya kaydı, ancak karşılık bulamadı. Göktuğ Demirarslan, Elena Radchikova ile çıkmaya başlayınca 2 arkadaşın arası bozuldu.İkilinin arasını yaptığı iddia edilen Olga Seregina,  2011 yılında, esrarengiz şekilde ortadan kaybolurken, Göktuğ Demirarslan, sevgilisi ile Türkiye’ye döndü.

PLATONİK AŞK

Geriye dönük bilgileri inceleyen polis, Radchikova’ya platonik aşk besleyen Atalay Filiz’in kız arkadaşını öldürmüş olabileceği ve ilk cinayetini Fransa’da gerçekleştirmiş olma ihtimali üzerinde duruyor.

PORTEKİZ’E GİTTİ

İstanbul Polisi. Ankara, Emniyet’i ve istihbarat kayıtları ile iletişime geçince yeni bilgiler elde edildi. İddiaya göre,  Atalay Filiz, cinayetin ardından Kütahya’ya gitti. Daha sonra ise Portekiz’e gitti. Burada bir otele yerleşen Filiz'in kaçak yollarla Türkiye’ye döndüğü belirlendi. Filiz’in Tuzla'daki restoranda saklandığı anlaşıldı.

“ÇOK ZEKİ BİR ÇOCUKTU”

Atalay’ın lise öğretmenleri ile de görüşen cinayet bürosu dedektifleri şoke eden detaylara ulaştı. Galasataray Lisesi’ndeki öğretmenlerinin Atalay’ı “Çok zeki bir çocuktu. Okulu dereceyle bitirdi. O kadar zeki ve yetenekli bir öğrenciydi ki onu ıssız bir ormana bıraksanız bile orada ağaç kabuğu, yiyerek hayata tutunabilindi” diye tanımladıkları öğrenildi.

POLİS ARIYOR

Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, son cinayetinde Tarih Öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı öldüren Kılıç'ın, cesedi taşıdığı valizin yanı sıra elinde bir çanta olduğunu belirledi. İl dışına kaçtığı değerlendirilen şüphelinin yakalanması için dedektiflerin çalışmaları sürüyor.