Twitter böyle polemik görmedi!...

Twitter’da tartıştığı yazar Yıldıray Oğur’a “Kız arkadaşın mı beğeniyor yoksa beni?” diyen Levent Üzümcü, tepkilerin büyümesi üzerine, “Ben kimsenin karısına kızına laf atmadım” dedi.

Twitter böyle polemik görmedi!...

Oyuncu Levent Üzümcü, Twitter’da büyük bir tartışmanın içine düştü. KPSS hakkında “KPSS kapısında yüzüğünü küpesini çıkarmadan sınava alınmayanlar var, ama türban serbest. Akılla mantık el ele, daha demokrat yarınlara” diye tweet yazan Üzümcü, Taraf Gazetesi yazarı Yıldıray Oğur ile bir tartışma içerisine girdi.

Yıldıray Oğur’a önce “Hayırdır? Neden sürekli yazdığım tweet’leri eleştiriyorsun, takip etmiyorsun hemde?” diye soran Üzümcü, cevap alamayınca “Kız arkadaşın mı beğeniyor yoksa beni?” diye başka bir tweet attı. Ve bu tweet’ten sonra olanlar oldu. Eleştiri bombardımanına tutulan Üzümcü, daha sonra kendini ifade edebilmek için Twitter aracılığıyla Oğur’un telefonunu istedi.

Ünlü oyuncu Levent Üzümcü, söylediklerinin yanlış anlaşıldığını dile getirerek konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Ortalık biraz sakinleşsin diye bekledim. Öncelikle, ben kimsenin karısına kızına laf etmedim; edecek biri de değilim zaten... ‘Hayırdır? Neden sürekli yazdığım tweet’leri eleştiriyorsun, takip etmiyorsun hemde?’ diye sorduğum şahısın bu soruma cevap vermeyip mesleğimle ilgili yanıt vermesi karşılığında, ‘Kız arkadaşın mı beğeniyor beni?’ dedim. Erkek psikolojisi, bu durum çok geliyor başımıza, sırf sevgilisi seni beğeniyor diye sana gıcık olur, gıcıklık yapar. Ancak tartışmanın standardı çok aşağıya indi. Birçok ipinden boşalmış tweet geldi. Ben de kendisine telefonla ulaşmaya çalıştım. Bu yazışmalara verilen cevaplar da ortada, böylesine puslu bir ortamda açıklama yapma gereği duydum. Yazışmalara bakan olursa bir kez daha görecektir söylediklerimin doğruluğunu.”

Zafer Akbaş