Twitter kripto para özelliğiyle ters köşe yapacak!

Twitter, kendi kripto para cüzdanını geliştiriyor olabilir. Platformda kripto para yatırma ve çekme işlemleri yapılabilecek.

Twitter kripto para özelliğiyle ters köşe yapacak!

ShiftDelete'ten Ömer Dursun'un haberine göre popüler sosyal medya platformu Twitter, kripto para ile ilgili oldukça kritik bir özellik kazanıyor olabilir. Tanınmış bir kaynağın iddiasına göre Twitter, kripto para yatırmayı ve çekmeyi mümkün kılacak bir “cüzdan prototipi” üzerinde çalışıyor.

Twitter kendi kripto cüzdanını geliştiriyor olabilir

Twitter’ın geçtiğimiz yıldan bu yana çeşitli kripto para özellikleri geliştirdiğini biliyoruz. Örneğin, Eylül’de çeşitli içerik oluşturucularına Bitcoin/Ethereum ile bağış atmayı mümkün hale getiren bir özelliği test etmeye başladı. Son iddia ise şirketin platform içi bir kripto cüzdanı tasarladığını ortaya koydu.

Popüler teknoloji blog yazarı Jane Manchun Wong, platformun yeni kripto para özelliğini ele aldı. Kripto para birimi yatırmayı ve çekmeyi mümkün kılan bir “cüzdan prototipi” geliştirdiğini iddia etti. Bu açıklamayı henüz detaylandırmayan Wong, şirketin web3 konusunda lider olmak istediğine dikkat çekti.

Şirket kurucusu Jack Dorsey de dahil olmak üzere Twitter’da kripto paralara karşı pozitif bir havanın hakim olduğunu söylemek mümkün. Ethereum ve Bitcoin bağışı desteğine ek olarak, kullanıcıların profil fotoğraflarına satın aldıkları NFT’leri yerleştirmelerine de izin veriliyor.

Twitter’a özgü bir kripto para cüzdanının nasıl çalışacağı merak konusu haline geldi.

Şirketin Twitter Blue isimli ücretli bir abonelik ve bağış özelliği hariç, kripto para cüzdanının nasıl değerlendireceği henüz tahmin edilemiyor...

Son zamanlarda Twitter’a eklenmesi planlanan tek özellik bu değil.

Twitter, kullanıcılarının paylaşım ve yanıtlarda kimlerin kendilerinden bahsedeceğini kontrol etmesine izin verecek.

Fakat yeniliğin ne zaman geleceği şimdilik belirsiz.