Twitter'da bir dönemin sonuna mı geliniyor?

Elon Musk, son olarak "Tweet Etkinliklerini Görüntüle" özelliğini kapatmaya izin vereceğini açıkladı...

Twitter'da bir dönemin sonuna mı geliniyor?

ShiftDelete'ten Helin Pastacı'nın haberine göre Elon Musk, Twitter’ı satın alıp platformun başına geçtiğinden beri sayısız olarak değişiklik yaptı.

Fakat uzun süredir aynı arayüze sahip platforma birdenbire değişiklik yapılması sonucunda kullanıcılar, bu durumdan rahatsız olmaya başladı.

Son olarak herkese açık şekilde Tweet Etkinliklerini Görüntüle özelliğinin gelmesi bazı Twitter kullanıcılarını sitem etmesine sebep oldu.

Elon Musk ise bunun üzerine özelliğin tercihe bağlı değişeceğini belirten bir paylaşım yaptı. Peki, neler açıkladı? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Elon Musk, Tweet Etkinliklerini Görüntüle özelliğini kapatmaya izin verecek

Twitter sahibi Elon Musk’ın son yaptığı değişiklik birçok kullanıcıyı rahatsız etti. Çünkü herkes tarafından görünen Tweet Etkinliklerini Görüntüle özelliği, bazı kullanıcıların hoşuna gitmedi.

Ek olarak daha önce biraz daha orta kısımda kalan tweet beğenme butonu da sağa kaydı. Bu durum da yine Twitter kullanıcıları tarafından kullanışsız bulundu.

Görüntülenme sayısı, Tweet Etkinliklerini Görüntüle kısmından bütün kullanıcılar bunu görmesini sağlıyor.

Tweet sahibi ise ek olarak etkileşimler, detay açılımı, yeni takipçiler ve profil ziyaretleri olmak üzere diğer istatistikleri de görüyor.

Tweet Etkinliklerini Görüntüle özelliğinin tercihe bağlı kapanması durumunda bunların da kapanacağına dair bir bilgi şimdilik yok.

Elon Musk, söz konusu özelliği aslında kullanıcıların paylaşımları gördüğünü ve herhangi bir etkileşim vermediğini ortaya çıkarmak amaçlı ortaya koydu.

Fakat yine de buna rağmen kullanıcıların rahatsız olması üzerine tercihe bağlı kapatılacağını da açıkladı.