Uçankuş TV’nin yayını borcu nedeniyle durduruldu!

Geçtiğimiz Mart ayı başında tüm eşyalarına haciz işlemi uygulanan Can Tanrıyar'ın sahibi olduğu Uçankuş TV'nin yayını Türksat'a olan borçları nedeniyle durduruldu.

Uçankuş TV’nin yayını borcu nedeniyle durduruldu!

MedyaRadar'ın haberine göre uzun süredir ekonomik kriz yaşayan Can Tanrıyar’ın sahibi olduğu Uçankuş TV’ye Mart ayı başında haciz memurları gitmiş ve tüm eşyalara haciz işlemi uygulanmıştı.

Haber İskelesinin haberine göre çalışanların aylardır maaş alamadığı kanalın banttan devam eden yayınları Türksat’a olan borçları nedeniyle durduruldu. Uçankuş TV geçtiğimiz yıl da ekonomik nedenlerden ötürü Digitürk‘ten çıkarılmıştı.

SÖZLEŞME ŞARTLARINI YERİNE GETİREMEYİNCE...

Sözleşmelerin yıllık yapıldığı Türksat ile, 2022 yılı sözleşmesinin yenilenmesi için 2021 yılından kalan ödemelerin yapılması gerekiyordu. Ancak Can Tanrıyar, sözleşme şartlarını yerine getiremediği için Uçankuş TV’nin yayını dün itibari ile sona erdi.

 

 Uçankuş TV’nin yayını borcu nedeniyle durduruldu!

Yaklaşık 1 yıldır ekonomik sorunlar yaşayan Can Tanrıyar son olarak mahkeme kararı ile ortağına 3 ay önce ödemesi gereken borcunu ödeyemedi. Mevcut çalışanlarına da aylardır maaş ödeyemeyen Tanrıyar‘ın sahibi olduğu ve Maslak’ta bulunan Uçankuş TV kanalının merkezine Mart ayı başında icra memurları gitmiş ve haciz işlemi uygulamıştı.

YENİ GELİŞME YAŞANDI

Can Tanrıyar, 1 Nisan günü kesilen yayınına gece geç saatlerinde yeniden kavuştu. Türksat’a ödemesi gereken parayı yatıran Tanrıyar, bant yayıncılığına geri döndü.