'Ufak Tefek Cinayetler' ile ilgili olay iddiaya yanıt!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Oya ile Serhan'ın ilişkisini uygunsuz bulan RTÜK, diziye yüklü bir para cezası kesti. Şikayetlerin devam etmesi halinde ise dizinin yayının durdurulabileceği iddia edilmişti. Ay Yapım'dan yanıt geldi.

'Ufak Tefek Cinayetler' ile ilgili olay iddiaya yanıt!
Sözcü'de yer alan habere göre kadrosunda Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz ve Bade İşcil gibi isimlerin bulunduğu dizinin büyük bir grup tarafından RTÜK’e şikayet edildiği konuşuluyor. Dizinin özellikle, RTÜK’e evlilik dışı ilişkilerin Türk aile yapısına aykırı olduğu yönünde şikayetlerde bulunulduğu, şikayetlerin devam etmesi halinde ise dizinin yayının durdurulabileceği iddia edildi. Ufak Tefek Cinayetler’in RTÜK’le yaşadığı sorun sosyal medyada tartışma konusu oldu.

YAYINDAN KALDIRILMA İDDİALARINA AÇIKLIK GETİRİLDİ

Sosyal medyada dizi hakkında yapılan çok sayıda yorum ve paylaşımın ardından Ufak Tefek Cinayetler’in yapım şirketinden açıklama geldi. Haklarında yapılan haberlerin ve dizilerinin yayınının durdurulacağına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyen yapım şirketinin bu paylaşımını dizinin oyuncularından Bade İşcil sosyal medya hesabından paylaştı.

'Ufak Tefek Cinayetler' ile ilgili olay iddiaya yanıt!