Uğur Doma'dan 'Fantastik' merhaba

Türkiye’nin yeni genç sesini belirlemek amacıyla geçen yıl ilk kez düzenlenen “Son Ses Online Müzik Yarışması”nda yaklaşık 3 bin 500 kişi arasından halk oylamasıyla birinci seçilen Umur Doma’nın ilk single’ı “Fantastik”, 11 Ocak itibariyle tüm platformlarda yerini aldı.

Uğur Doma'dan 'Fantastik' merhaba

Türkiye’nin ilk online müzik yarışmasında yaklaşık 3 bin 500 kişi arasından halk oylamasıyla birinci seçilen Umur Doma, yarışma boyunca Simge, Gökhan Türkmen ve Tarık Sezer’den koçluk alma fırsatı yakaladı. 21 yaşındaki genç şarkıcı, yarışma sonrası yoğun bir prodüksiyon sürecine girerek “Fantastik” isimli bir şarkı hazırladı. “Fantastik”, 11 Ocak Cuma günü GNL etiketiyle tüm platformlarda yayınlandı.

İki ayrı stüdyoda kayıt

“Fantastik” şarkısının sözü ve bestesini daha önce birçok hit şarkıya imza atan Onur Özdemir (Onurr) ile birlikte hazırlayan Umur Doma, şarkının düzenlemesi için ise Ozan Bayraşa ile çalıştı. Kayıtları FreeZone Stüdyo ve Lonca Stüdyo’da tamamlanan şarkıda Onurr vokalleriyle de Umur Doma’ya destek oldu.

Dört farklı mekânda klip çekimi

“Fantastik” şarkısı için bir klip de çekildi. Çekimleri dört farklı mekânda tamamlanan klibin yönetmenliğini Uluç Yemen Aslan üstlendi. Klipte Umur Doma’ya genç model Burcu Yurdakon eşlik etti.
 

Konular Müzik