Uğur Dündar’dan ‘İmamoğlu-Yıldırım yayını’ değerlendirmesi

Binali Yıldırım'ın moderatör olarak önerdiği ilk gazeteci Uğur Dündar'dan, Türkiye'yi ekran başına kilitleyen ortak yayın için ilk değerlendirme geldi.

Uğur Dündar’dan ‘İmamoğlu-Yıldırım yayını’ değerlendirmesi
MedyaRadar'ın haberine göre İstanbul’da 23 Haziran’da yenilenecek seçim öncesinde Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu ve Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım canlı yayında karşı karşıya geldi.

Tarihi program öncesi Binali Yıldırım'ın moderatör olarak önerdiği duayen gazeteci Uğur Dündar, canlı yayın için ilk değerlendirmesini sosyal medya üzerinden yaptı.

Uğur Dündar, “Büyük Buluşma'nın ilk bölümünden edindiğim izlenim: Konuşmacılar için tanınan 3'er dakikalık süreler kısa kalıyor. Daha uzun tutulmalıydı!..” dedi.

“BU ABD DE UYGULANAN ŞOVA DAYALI BİR FORMAT!”

“Bu ABD de uygulanan şova dayalı bir format! Bize uygun değil” uyarısında bulunan Dündar şöyle devam etti:

“İmamoğlu, enerjisi, yoksullukla mücadele vaadleri, 'Neden başkan olmalıyım' sorusuna verdiği cevapla göz doldurdu. Yıldırım şapkadan beklenen tavşanı çıkaramadı! Küçükkaya tarafsız. İzlemeye devam.

Sonuç: İmamoğlu anketlere göre 'Büyük Buluşma'ya önde gelmişti, öyle bitirdi. Format seyirciye beklenen heyecanı vermedi. Bu tartışma, İmamoğlu'nun da, Yıldırım'ın da önceden konsolide ettiği seçmeni etkilemez. Küçükkaya tarafsızdı. Son haftaya bu şekilde girilir.


İşte o mesajlar:

Uğur Dündar’dan ‘İmamoğlu-Yıldırım yayını’ değerlendirmesi