Ümit Öztürk’e af çıktı!

Galatasaray-Trabzonspor maçında “çalmadığı penaltıyla” Yusuf Namoğlu MHK’sını istifaya götüren çiçeği burnunda FIFA kokartlı hakem, Balıkesir Baltok-Giresunspor maçına verildi.

Ümit Öztürk’e af çıktı!
Türkiye Gazetesi'nden Ö. Faruk Ünal'ın haberine göre MHK, hafta içinde oynanacak olan kupadaki yarı final, TFF 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig maçı hakemlerini erken açıkladı. 10 Şubat’taki Galatasaray-Trabzonspor maçından bu yana maç alamayan Ümit Öztürk ve yardımcısı Osman Hakan Bilir, bu hafta TFF 1. Lig’deki Balıkesir-Giresun maçın atandı. 21.haftadaki G.Saray-Trabzon maçı hakem performansı sonrasında Yusuf Namoğlu MHK’sı istifa etmişti. Yılbaşında FIFA kokardı da takan Ümit Öztürk 52 günden beri görev alamıyordu. Ümit Öztürk 20-26 Mart tarihlerinde İskoçya’daki U17 UEFA Avrupa Şampiyonası’nda 2 maçta görev düdük çaldı.

Aydınus grubu da döndü!

Diğer taraftan Fırat Aydınus’un yardımcısı Yusuf Bozdoğan ile kavga ettiği EY Malatya-Başakşehir maçında 4. hakem olan Hakan Ceylan ve diğer yardımcı Aleks Taşçıoğlu, kupa ve TFF 1. Lig maçlarıyla sahalar dönüyor. Her iki hakeme soruşturma sürecinde MHK maç vermemişti. O olayda Aydınus, PFDK’dan 30 gün; Bozdoğan da 10 gün hak mahrumiyeti cezası almışlardı. Bu arada VAR Koordinatörü Barış Şimşek de  Katar’ın Doha şehrinde 30 Mart-3 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenen FIFA VAR Eğitimcileri seminerine gitti. 

Ümit Öztürk’e af çıktı!

Konular Spor Haberleri