ÜMRANİYE'DE FECİ KAZA: 2 ÖLÜ, 2 YARALI

Aşırı hız, anne-oğlun ölümüne neden oldu.

ÜMRANİYE'DE FECİ KAZA: 2 ÖLÜ, 2 YARALI

Ümraniye'de Şile Otoyulu'nda meydana gelen trafik kazasında, anne ile bir çocuğu hayatını kaybetti. Ağır yaralanan baba ile diğer çocuğu ise yaşam mücadelesi veriyor.

Şile Otoyulu, Ümraniye Küçüksu Köprüsü üzerinde meydana gelen kaza dün saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Abuzullah Erdem'in (40) kullandığı 34 YIE 13 plakalı Renault Kango marka araç, Üsküdar istikametine seyir halinde olan 34 HY 686 plakalı Audi marka otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen araç içerisindeki sürücü Abuzullah Erdem (40), eşi Necime Erdem (38) ve oğulları Emre Erdem (9) otomobil içinde sıkıştı. Yola fırlayan 10 yaşındaki Barış Erdem ise vatandaşlar tarafından bulunarak Ümraniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Otomobil içinde sıkışan yaralıları kurtarmak için yardıma koşan vatandaşlar başarılı olamayınca itfaiye ekiplerine haber verdi. Bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaralı Abuzullah Erdem'i kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Otomobilde hayatını kaybeden Necmiye Erdem ve Emre Erdem'in cesetleri ise Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Görgü tanıkları, kazanın aşırı hız nedeniyle meydana geldiğini iddia ederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberturk