Ünlü Avukat Yusuf Erikel: "Cumhurbaşkanımızın yanında olmak milli görevimiz"

15 Temmuz sonrası yaşanan darbe girişimiyle ilgili Silivri’de direnen Ergenekon Subayları Adına Avukat Yusuf Erikel açıklama yaptı. Erikel, “Cumhuriyeti korumak şu noktada Sayın Cumhurbaşkanını korumak ile eşdeğerdedir. Cumhurbaşkanımızın yanında olmak milli görevimiz” dedi.

Ünlü Avukat Yusuf Erikel: "Cumhurbaşkanımızın yanında olmak milli görevimiz"
Ergenekon Subaylarından Önemli Çağrı!

HaberHodriMeydan.Com'da yer alan habere göre darbe girişimi sonrası milletin desteği ile dik duruş sergileyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Ergenekon Subaylarından destek geldi.

Ergenekon davasında Silivri’de direnen kahraman subaylar adına açıklama yapan Avukat Yusuf Erikel, herkesi Cumhurbaşkanına destek olmaya çağırdı. Erikel, “Cumhuriyeti korumak şu noktada Sayın Cumhurbaşkanını korumak ile eşdeğerdedir. Cumhurbaşkanımızın yanında olmak milli görevimiz” dedi.

HEDEF CUMHURBAŞKANI ÜZERİNDEN TÜRKİYE

Erikel, “Kimin imkanı varsa bu yazı üzerinden tüm milletimizin dikkatini çekmesini rica ederim. Müslüman Türk Milleti, hedef Cumhurbaşkanı üzerinden Türkiye Cumhuriyeti olup, şu anda etrafında milletinden başka kimsesi kalmış Sayın Cumhurbaşkanımız ile Dünya ve ahirette müteallık sorunların tamamını geriye bırakarak yardımcı olmak her Müslüman Türkün şu an için görevdir. Şu anda tüm saldırı devletimize olup,  Cumhuriyeti korumak şu noktada Sayın Cumhurbaşkanını korumak ile eşdeğerdedir” ifadelerini kullandı.