ÜNLÜ CERRAH MUZAFFER ÇELİK HAKKINDA 'ÇOCUĞA PSİKOLOJİK ŞİDDET UYGULADI' İDDİASI!

Kranioplast - Yüz - Çene ve Kafatası Cerrahisi Merkezinin kurucusu olan ünlü estetik cerrah Muzaffer Çelik hakkında şikayetvar.com internet sitesine yapılan 'Çocuğa Şiddet uyguladı' yorumu şok etkisi yarattı.

ÜNLÜ CERRAH MUZAFFER ÇELİK HAKKINDA 'ÇOCUĞA PSİKOLOJİK ŞİDDET UYGULADI' İDDİASI!

Geçtigimiz günlerde Semih isimli bir kullanıcının şikayetvar.com internet sitesine ünlü cerrah Muzaffer Çelik hakkında yapmış olduğu yorum 'Pes' dedirtti.

İşte Ünlü Çene Cerrahı Muzaffer Çelik Hakkında yapılan o şok yorum...

ÜNLÜ CERRAH MUZAFFER ÇELİK HAKKINDA 'ÇOCUĞA PSİKOLOJİK ŞİDDET UYGULADI' İDDİASI!

"Aynı apartmanda yer alan başka bir doktorda salı akşamı saat 21:45 gibi randevum vardı. Doktorum bana apartmanda elektrik sorunu olduğunu söyledi ve asansörü mümkün olduğu kadar kullanmamamı tavsiye etti. Ben de merdivenle yukarı çıkarken 1. Katta yer alan muzaffer çelik'in muayenehanesinin kapısının önünden geçtim. İçeride büyük bir bağrışma vardı. Önce doktorun çalışanına kızdığını düşündüm ancak cevap veren muhtemelen 9-10 yaşlarında bir çocuktu. Bağrışmalar şiddetini arttırınca biraz dinlemeye karar verdim. Gerek doktor, gerekse çocuk birbirlerine ağıza alınmayacak küfürler etti. Devamında "bum" diye bir ses geldi. Bu ses kapı çarpma ile birinin hızla düşüp kafasını yere çarpması sesi arasında bir sesti. Olanı biteni belki görebilirim düşüncesiyle aşağıya inip karşı merdivende beklemeye başladım. Doktorumu arayıp durumu anlattım ancak o bir şey duymamış. Karşı kaldırımda beklerken çocuk adamın omuzlarındaydı ve tavandan yere kadar olan camlara yaklaşmışlardı. Adam camı açtı ve çocuğu ileriye doğru götürmek istedi. Çocuk da cam kenarlarına tutunarak buna engel olmaya çalıştı. Sonra içeri girdiler.

Derhal 155 ®️'i arayarak polisin gelmesini sağladım. Bir polis memuru geldi. 2 dakika sonra evden çıktı. Adamın çocuğuna yemek yedirmeye çalıştığını söyledi. Detaylı olarak neler yaşandığını anlattım. İçeriye girdiğini, çocuğu gördüğünü, çocuğa her şey yolunda mı diye sorduğunu ve çocuğun da evet yolunda dediğini söyledi.

Kendi oğluna yapıyorsa vahim, başka bir çocuğa yapıyorsa daha vahim bir durumla karşı karşıyayız. Bir çocuğun bu küfürleri nasıl bilebiliyor olmasını geçtim, duyduğum süre zarfı içerisinde çocuğun kesinlikle korunma altına alınması gerektiğini düşünüyorum.

Tatil için Türkiye'de olmamdan dolayı kısıtlı günüm var. Neler yapılabileceğim konusunda bilgim de sınırlı. Ancak bu yazıyı okuyan duyarlı vatandaşların en azından çocuğun annesini tanıyorlarsa bu yazıyı okutabileceklerini düşünüyorum."


Ünlü cerrahın ismi geçtigimiz yıllarda yine bir skandal iddia ile gündeme gelmişti.

ÜNLÜ CERRAH MUZAFFER ÇELİK HAKKINDA 'ÇOCUĞA PSİKOLOJİK ŞİDDET UYGULADI' İDDİASI! - Resim : 2

İddialara göre; Muzaffer Çelik, bir hastasının çenesini çok basit ve kısa bir operasyonla ileri alacağını söyleyip, kendi tekniği olarak açıkladığı kesi dışında, çenesini tam 3 yerinden kırdı ve kırıklardan 2 tanesini olduğu gibi bıraktığı yine şikayetvar.com sitesinde paylaşılmıştı.

Kaynak: https://www.sikayetvar.com/doc-dr-muzaffer-celik