Ünlü çiftten şaşırtan 'miras' açıklaması!

Büyük bir aşkla evlenen Ashton Kutcher ve Mila Kunis, çocuklarına miraslarından tek bir kuruş bile bırakmayı planlamadıklarını söyledi.

Ünlü çiftten şaşırtan 'miras' açıklaması!

Posta Gazetesi'nin haberine göre 2015 yılında evlenen Kunis ve Kutcher'ın 5 yaşında Wyatt Isabelle adlı bir kızı ve 2 yaşında Dimitri Portwood adında bir oğlu bulunuyor.

'Çocuklarım ayrıcalıklı bir hayat yaşıyor ve bunu da bilmiyorlar'

Dax Shepard'ın Armchair Expert adlı radyo programa konuk olan Kutcher, çocuklarıyla ilgili planını açıkladı.

Kutcher "Çocuklarım ayrıcalıklı bir hayat yaşıyor ve bunu da bilmiyorlar. Gelecekte de bunun farkında olmayacaklar. Çünkü bildikleri tek yaşam şekli bu" dedi.

Kutcher, kendisinin ekonomik güçlükler yaşayan bir ailede büyüdüğünü belirterek:

"Ailem bana istediğim her şeyi satın alamadı. Çocukken dondurmayı bile nadiren alıp yiyebilirdim" dedi.

'Paramızı hayır kurumlarına bağışlamaya karar verdik'

Kutcher iki çocuğunun kendisininkinden tamamen farklı bir ailede büyüdüklerini söyleyerek "Onlar ayrıcalıklı koşullarda büyüyorlar. Bu yüzden onların paranın değerini bilmelerini istiyoruz" diye konuştu.

Kutcher bu kararı eşi Mila Kunis ile konuşarak aldıklarının da altını çizdi. Oyuncu "Mila ile konuştuk ve yaşlandığımız zaman tüm paramızı hayır kurumlarına bağışlamaya karar verdik" dedi.

'Bunun bir ceza olarak algılanmasını istemiyoruz'

Kutcher bu kararın yanlış anlaşılmasını da istemiyor. İşte bu konuda söyledikleri:

"Bunun çocuklara bir ceza olarak algılanmasını istemiyoruz. Bunun onların eğitiminde yararlı bir adım olarak düşünülmesi gerekiyor. Oğlumun ve kızımın büyüdükleri zaman parayı nasıl ve nerede kazanacaklarını kendilerinin bulacağına eminim."

Biri 5 diğeri 2 yaşında

Kutcher günün birinde çocuklarından birinin elinde bir iş planıyla karşısına çıkması halinde ona maddi olarak yardım etmekten çekinmeyeceğini de belirtti.

Ünlü oyuncu çocuklarının biri 5 diğeri 2 yaşında olmasına rağmen daha şimdiden sürekli olarak anne ve babalarından para alamayacaklarını öğrettiklerini de söyledi.

Mila Kunis de noel, yılbaşı gibi dönemlerde birbirlerine hediye almak yerine ihtiyacı olanlara yardım etmeyi alışkanlık haline getirdiklerini açıklamıştı.