Ünlü giyim markasının veliahtı boğularak öldü!

İngiltere ve İrlanda başta olmak üzere Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde birçok mağazası bulunan ucuz giyim markası Primark’ın veliahtlarından biri talihsiz bir şekilde boğuldu, diğeri denizde kayboldu.

Ünlü giyim markasının veliahtı boğularak öldü!
Milliyet'in haberine göre Primark’ın kurucusu ve başkanı Arthur Ryan’ın (79) oğlu Barry Ryan (51) ve torunu B. Davis Ryan (21), İrlanda’nın West Cork bölgesinde Salı günü deniz kıyısındaki kayalıklarda yürüyüşe çıktı.

Kendilerine Davis’in 20 yaşındaki kız arkadaşı Niamh O’Connor ve Barry Ryan’ın 14 yaşındaki kızı Charlotte da eşlik etti.

Kayalıklardayken güçlü bir dalganın çarpmasıyla Niamh O’Connor denize düştü. Bunun üzerine erkek arkadaşı Davis de suya atladı.

Çiftin zor durumda olduğunu gören baba Barry Ryan da yardım etmek için denize atladı.

Barry Ryan’ın bu sırada kıyıda olan kızı Charlotte’un yardım çığlıkları üzerine çevredekiler acil durum ekiplerini arayarak durumu bildirdi. Ancak yardım gelene kadar Barry Ryan ve Niamh O’Connor boğuldu.

Davis Ryan’ın cesedi ise henüz bulunamadı. Niamh O’Connor’ın balık tutmak için denize çok yaklaştığı ve bu sırada dalganın onu çektiği tahmin ediliyor.