Ünlü isimlerin kapıştığı krem!..

Ünlüler arasındaki güzellik tutkusu çığır açtı. Magazin ve sosyetenin ünlü kadınları, güzellik uğruna 23 bin liralık ve 10 bin liralık fiyatıyla dudak uçuklatan kremleri kapışıyor.

Ünlü isimlerin kapıştığı krem!..

Ünlüler, güzellik için kesenin ağzını açtı. Hadise, Gülşen, Meryem Uzerli ve Yasemin Özilhan gibi güzeller, yıllara meydan okumak için Hollywood yıldızlarını örnek aldı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre gözde güzeller; Kim Kardashian, Angelina Jolie ve Lady Gaga gibi starların da favorisi olan Guerlain markasının siyah orkide özlü kremini kullanıyor. Markanın 15 ml'lik 4 tüpten oluşan 60 ml'lik siyah orkide özlü kremi, 10 bin 500 liralık fiyatına rağmen yok sattı. Gözde güzeller; Kim Kardashian, Angelina Jolie ve Lady Gaga gibi starların da favorisi olan Guerlain markasının siyah orkide özlü kremini kullanıyor. Markanın 15 ml'lik 4 tüpten oluşan 60 ml'lik siyah orkide özlü kremi, 10 bin 500 liralık fiyatına rağmen yok sattı.

Ünlü hanımlar, sadece Peru'da yetiştirilen siyah orkidenin cildi onarıcı gücüyle ışıldadı. Güzellik çılgınlığı bununla sınırlı kalmadı. Sosyetikler, hücreleri yenileyici beta enzim içerikli MBR markalı kremin de peşine düştü. Markanın 325 ml'lik krem ve temizleyiciden oluşan güzellik seti ise 23 bin liralık fiyatıyla dudak uçuklattı.

Bu arada siyah orkideli kremin fiyatı, asgari ücret ile geçinen bir kişinin 5 aylık maaşına eş değerken; beta enzimli kreme harcanan parayla da mütevazı bir otomobil almak mümkün…