Ünlü kadın yazardan Naz Elmas'ın eşine sert tepki!

"... Tüm bunlar ortadayken 'Kadına şiddete karşı' olduğu mesajını vermesi insanın aklıyla dalga geçmektir. Lütfen PR'ına ülkemizin en büyük yarası olan kadına şiddeti malzeme etme Özmandıracı."

Ünlü kadın yazardan Naz Elmas'ın eşine sert tepki!

Sabah Gazetesi'nden Tuba Kalçık'ın yazısından...

'Lütfen PR'ına kadına şiddeti malzeme etme'

Adı kadına şiddete karışan bir başka isimden daha bahsetmek istiyorum bugün. Kim mi? İşadamı Erol Özmandıracı. Biliyorsunuz çocuğunun annesi Merve Başbuğ, Özmandıracı tarafından gördüğü şiddeti ilk defa Günaydın'da anlatmıştı. "Hamileyken bile beni dövüyordu" diyen Başbuğ'un darp raporunu yayınlamıştık.

Şiddetin faili ünlü işadamı tüm bunları unutturmak istercesine öyle bir şey yaptı ki şaştım kaldım inanın. Sahibi olduğu 42 Maslak'ın resmi hesabından paylaşılan 'Kadına şiddete karşıyız' mesajını kendi hesabından da paylaşan Özmandıracı, bir de altına şöyle yazmış: '42 Maslak kadınları bir arada şiddete karşı!'

Hani derler ya neresinden tutsan elinde kalır diye, aynen öyle bir durum içinde ünlü işadamı. Niye mi? Şiddete karşı diye paylaştığı yerde Başbuğ'u tekme tokat dövüp, kapının önüne koymuştu da ondan. Bu da yetmezmiş gibi psikolojik ve ekonomik şiddet uyguladı.

Tüm bunlar ortadayken 'Kadına şiddete karşı' olduğu mesajını vermesi insanın aklıyla dalga geçmektir.

Lütfen PR'ına ülkemizin en büyük yarası olan kadına şiddeti malzeme etme Özmandıracı.

YAZININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...