Ünlülerin doktoru kaza kurbanı

İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Profesör Doktor Can Solakoğlu, motosikleti ile geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.

Ünlülerin doktoru kaza kurbanı
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre iki çocuk babası Prof. Dr. Solakoğlu, iki arkadaşı ile birlikte 1 haftalık yurt dışı motorsiklet turuna çıktı. Gzisiyi bitiren ekip, bayram nedeniyle İstanbul'a dönmek üzere rotayı Kapıkule'ye çevirdi.

10 KİLOMETRE KALA

Solakoğlu, dönüş yolunda yabancı plakalı bir yolcu otobüsüyle virajda çarpıştı. Kazada uzun süre yerde sürüklenen Can Solakoğlu, olay yerinde feci şekilde can verdi. Birlikte tura çıktığı arkadaşları da olay yerinde arkadaşlarının ölümü ile adeta yıkıldı. Bulgaristan polisi tarafından yapılan işlemlerin ardından Solakoğlu'nun cenazesi ailesi ve yakınları tarafından alınarak İstanbul'da toprağa verileceği öğrenildi. Motorsiklet tutkunu olduğu öğrenilen Can Solakoğlu'nun ölümü ile başta ailesi ve yakınları olmak üzere meslektaşları ve birlikte uzun yıllar görev yaptığı GATA'daki silah arkadaşları büyük üzüntü yaşadı.

İnsan dostu olan ve yaptığı yardımlarla tanınan Solakoğlu, aralarında Mehmet Topal ve Arda Turan'ın da bulunduğu çok sayıda futbolcunun da doktoruydu.