Uraz Kaygılaroğlu: "Deniz çok hayırlı bir evlat"

TRT 1’de ekrana gelen ‘Ege’nin Hamsisi’ dizisiyle reytinglerde başarılı sonuçlar elde eden Uraz Kaygılaroğlu'ndan özgüveni tam açıklamalar...

Uraz Kaygılaroğlu: "Deniz çok hayırlı bir evlat"
Uraz Kaygılaroğlu'nun Akşam Life'ta yayınlanan röportajı...

‘Ege’nin Hamsisi’ dizisinin diğer aile komedilerinden farkı nedir?


Senaryo çok güzel, karakterler çok güzel oturmuş. Karakterlerin hepsine ayrı ayrı özellikler yüklenmiş. Hepsi çizilmiş elimize kılavuz gibi verilmiş durumda. Kasabanın kendi halkından çok güzel aileler var. Anne oğul sevgisini çok derinden hissedeceğiz. Egeli, Karadenizli iki aile var. Set ortamımız çok güzel. Nazar değmesin ilk iki bölüm reytinglerimiz süper, rekor kırdı. İki hafta üst üste birinci oldu dizimiz. Komedide İclal Abla (Aydın) ve Uğur Abi müthişler. Arap atı olacağına inandığım Kasap İbo karakteri var ki, izleyenleri çok şaşırtacak.

5 yıldır ailesinden uzak olan, okul ve askerliğini bitirip kasabasına dönen Deniz’i neler bekliyor?

Deniz, çok hayırlı bir evlat... Çok düzgün, iyi bir çocuk... Her annenin ardına yaslanmak isteyeceği bir genç… 5 yıl sonra evine dönüyor ama hayali, İngiltere’ye gidip yüksek lisans yapıp dönüşte ailesine çok daha güzel şartlar sunmak... Anne de gitmesini istemiyor. Deniz bu hayalini şimdilik erteleyecek.

KARAKTERİMLE BENZİYORUZ

Deniz’le benzer yanlarınız  var mı?


Deniz’le benzer yanlarımız var. Deniz de babasını kaybetmiş küçük yaşta deniz kazasında. Ben de 4 yaşında babamı kaybettim. Benim de annem restoran işletiyordu, dizideki annem Melahat’in de restoranı var.

Egeli Deniz ile Karadenizli Zeynep’in aşkı engellerle karşılaşacak mı?

Ailelerin bununla ilgili maraz çıkarıp çıkarmayacağını bilmiyoruz. Bir şey çıkaracaklarsa onların evlenmelerine yönelik değil, anne-baba arasındaki çatışmadan doğan sıkıntılar olabilir... Bu durum onları nasıl etkileyecek, sonraki bölümlerde göreceğiz.

Boş günümde ailemle oluyorum

Eşiniz ve çocuğunuz da çekimlerin yapıldığı Sığacık’a geldiler mi?


Eşim ve kızıma Alaçatı’da ev kiraladım. Tam boş günüm varsa mutlaka onların yanına gidiyorum. Diğer zamanlarda Sığacık’ta ekiple birlikte otelde kalıyorum.

İKİ SİNEMA FİLMİM VAR

Yeni sezon için film projeleriniz var mı?


Bu sene iki film yapacağım. Dizideki günleri ayarlıyor arkadaşlar. Bir tanesi Murat Şeker’le ‘Çakallar Dans 5’ komedi filmi şu an çekiyoruz... Diğer film de komedi ancak onunla ilgili bir şey söylemiyorum. O benim için çok kıymetli. Ancak heyecanı kaçmasın, nazar değmesin diye şimdilik söylemiyorum.
Konular Röportaj