Uraz Kaygılaroğlu'ndan takdirlik hareket!

'Sefirin Kızı'nda 'Gediz'i canlandıran Uraz Kaygılaroğlu, anlamlı bir harekette bulundu. Doğum gününde hediye istemediğini sosyal medyadan duyuran Kaygılaroğlu, kanser hastası çocuklara destek istedi.

Uraz Kaygılaroğlu'ndan takdirlik hareket!

Uraz Kaygılaroğlu, 30 Haziran'da doğum günü olduğunu söyleyerek, alkışlanacak bir harekete imza attı. Hediye istemeyen oyuncu, kanser hastalarına ve ailelerine destek olmak için çağrı yaptı.

Uraz Kaygılaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Sevgili ailem ve dostlarım. 30 Haziran benim doğum günüm ancak sizlerden hediye ya da kutlama beklemiyorum. Hepimizin kendine dönüp, içimizdeki iyiliği paylaşma arzusunun olduğu şu günlerde sizlerden minik bir iyilik istiyorum. @iyilikpaylas sosyal bağış platformu üzerinden @kansersizyasam için bir kampanya açılmasına vesile oldum. Büyük veya küçük fark etmeksizin, yapacağınız bağışlar, kanser hastası çocuklarımızı çok sevindirecek. İyiliği paylaşalım ve elimizden geldiğince destek olalım. Kampanya linkini profilime bırakıyorum. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim. @kaannyildirimm bir tek sen hem yardım yap hem hediye al!"