Üvey ağabeyi ile nikahlanan genç kadın ilk kez konuştu

Finlandiya'da yaşayan 23 yaşındaki Matilda Eriksson, ile 27 yaşındaki Samuli Eriksson'un evliliği uluslararası kamuoyunda gündem oldu…

Üvey ağabeyi ile nikahlanan genç kadın ilk kez konuştu

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 2019 yılında Matilda'nın babası ile Samuli'nin annesinin evlenmesiyle tanışan Matilda ve Samuli arasında yakınlaşma başladı.

Toplumsal tabulardan dolayı çekinen ikili, ülke yasalarına göre buna karşı bir durum olmadığını öğrendi.

Çift, ailelerinin onayını aldıktan sonra sade bir törenle evlendi. Matilda, olayın uluslararası kamuoyunda gündem olmasının ardından Yahoo’ya konuştu.

Ancak üç yıl sonra ve Matilda’nın annesinin 50. doğum günü partisine kadar kıvılcımlar uçuşmaya başladı.

Evliliğiyle ilgili videoları milyonlarca kez izlenen TikTok yıldızı Yahoo’ya verdiği demeçte, üvey kardeşine olan hisleri konusunda kafasının karıştığını ve diğer insanların ne düşüneceği konusunda endişelendiğini belirtirken, kendisine en büyük desteği annesinin verdiğini söyledi.

Matilda, “Çevremdeki bazı insanlar durumdan şüpheliydi.” dedi.

Annesinin kendisini çok desteklediğini söylerken, “İkimizin de uzun ilişkisi olmamıştı. O yüzden birlikte olmanın doğru olduğunu düşündük” yorumunu yaptı.

Üvey ağabeyi ile nikahlanan genç kadın ilk kez konuştu


Matilda, birçok kişinin kendisini bu beaberlikten vazgeçirmeye çalıştığını söylerken, "Annem bana kalbimin sesini dinlememi söyledi.” dedi.