Vedat Milor'a saldırı!

Ünlü gastronomi uzmanı Vedat Milor, kişisel Twitter hesabında Burgazada'da sokağa fazladan masa sandalye koyarak yürüme alanını daraltan bir restoran çalışanına ikazda bulunduğunu ifade etti.

Vedat Milor'a saldırı!

Vedat Milor, sosyal medya hesabından Burgazada'da saldırıya uğradığını yazdı.

Deniz kıyısında bulunan Ada Keyf Restoran'a ait masaların yürümeyi zorlaştırdığını söylediği için restoran çalışını tarafından denize doğru itildiğini anlatan Milor, “Düşmeme ramak kaldı” ifadelerini kullandı.

Twitter hesabından İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Adalar Belediyesi'ni etiketleyerek paylaşım yapan Milor, durumun kanuna aykırı olduğunu dile getirdi

Yemek eleştirmeni Milor, şunları kaydetti:

"Bazı restoranlar fazladan bir masa daha koyup yürümeyi imkansız hale getiriyorlar. Ada Keyf Restoran'ın önünden geçerken benzer bir sorun vardı ve ben de ilgili bir çalışanı ikaz ettim. Ancak çalışan ‘Sana ne lan, fazla konuşma' diyerek beni denize doğru itti. Düşmeme ramak kaldı. Açık biçimde kanuna ve nizama aykırı olan bir uygulamayı ikaz ettiğim için uygulanan bu kaba kuvvet düşündürücü. Bu restoranın sahiplerinden birinin Belediye Başkan yardımcısı olması iki kere düşündürücü ve üzücü. Geriye doğru denize düşsem boynum kırılabilirdi. Çok üzücü bir olay daha var: Restoran sahipleri benim çalışana hakaret ettiğimi iddia etmiş. Öyle bir şey söz konusu değil tabii ki. Vapurda dönerken gittiğim restoranla ilgili düşüncelerimi ses kaydına aktarıyordum. Allah'tan bu açık kalmış. Olan biten her şey orada. Amacım çete, dağ kanunlarına aynı şekilde yanıt vermek değil. O yüzden kötü yorum bırakma, bizzat arayıp taciz etme gibi yaklaşımlar doğru olmaz. Yapılması gereken şey belediyenin o bölgeyi geçişe uygun hale getirmesi..."

Vedat Milor'a saldırı!