Wesley Snejider’in güvendiği dağlara karlar yağdı

Galatasaray’ın eski yıldızı Wesley Snejider’in barışma ümidi suya düştü. Ünlü futbolcuyla 9 yıllık evliliğini bitirmekte kararlı olan Yolanthe Cabau, Hollanda’daki bir dergiye ‘Bu zor süreçten güçlenerek çıkacağım’ deyip ufukta barışma olmadığını ima etti.

Wesley Snejider’in güvendiği dağlara karlar yağdı

Eşi Yolanthe Cabau'nun gönlünü almak için akla karayı seçen Wesley Sneijder'e kötü haber! Galatasaray'ın eski yıldızı Sneijder, Mart ayında oğlu Xess Xava'nın annesi Cabau ile boşanacağını açıklayıp "Her şeyi ben berbat ettim. Hem de birkaç kere" diyerek de hatanın kendinde olduğunu itiraf etmişti. Takvim Gazetesi'nin haberine göre ayrılıkla ilgili tıp oynayan güzel oyuncu, suskunluğunu geçtiğimiz gün Hollanda'daki Grazia dergisine bozdu.

BOŞANMAKTA KARARLI


Şu sıralar 3 yaşındaki oğluyla Hollanda, İbiza ve Los Angeles arasında mekik dokuyan Cabau, şu sözlerle boşanmakta kararlı olduğunu gösterip Sneijder'in barışma umudunu söndürdü: "Zorlu bir süreç yaşıyorum. Ama bu süreçten güçlenerek çıkacağım. Aşk acıtmaz. İnsanların yanlış seçimleri acıtır. Şu an tüm hayatım oğlum."

Konular Spor Haberleri