Whatsapp, Instagram ve Facebook'ta neler oluyor?

Whatsapp, Instagram ve Facebook kullanıcıları uygulamalarda gif, video ve fotoğrafların açılmadığıyla ilgili şikayetlerini dile getirirken Facebook'tan son dakika resmi açıklama geldi.

Whatsapp, Instagram ve Facebook'ta neler oluyor?

Habertürk'ün haberine göre Facebook çatısındaki sosyal paylaşım platformlarına Türkiye saati ile 16:00’dan itibaren başlayan erişim sorunlarının özellikle Avrupa’da yaşandığı gözleniyor.

BAKAN YARDIMCISI'NDAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Dünya genelinde sosyal medya platformları Instagram, Whatsapp ve Facebook'taki erişim sorununa yönelik Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan Twitter üzerinden son dakika açıklaması yaptı. Sayan; "Instagram, Whatsapp ve Facebook servislerinde dünya genelinde kesintiler yaşanmaktadır. Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir." dedi.

FACEBOOK'TAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Konuyla ilgili Facebook'tan son dakika resmi açıklama geldi. #facebookdown etiketiyle Twitter'dan yapılan açıklamada "Bazı kişilerin uygulamalarımızda resim, video ve diğer dosyaları yüklerken veya gönderirken sorun yaşadıklarının farkındayız.  Sorun için üzgünüz ve işleri en kısa sürede normale döndürmek için çalışıyoruz" denildi.