WhatsApp'ta yuva yıkan uygulama!

Artık Whatsapp'taki tüm hareketleriniz anbean izlenebilecek. İşte 'yuvaları dağıtacak' yeni uygulama: Whatsdog!

WhatsApp'ta yuva yıkan uygulama!
Hürriyet'in haberine göre öncelikle çıkarılan mavi tik ile birçok yuvayı yıkan Whatsapp sevenler ocağına WhatsDog ile incir ağacı dikmeye devam ediyor. Öncelikle WhatsDog her ne kadar Whatsapp entegreli bir uygulama olsa da birebir Whatsapp ile bir ilişkisi yok.

NEDİR BU WHATSDOG?

WhatsDog yukarıda da belirttiğimiz gibi birçok kişinin ilişkisinin bitmesine sebep olan ilişkilerde yaşanan güven çatlağını biraz daha çatırdatan bir uygulama.

WhatsDog'da sevdiğiniz veya takip etmek istediğiniz bir kişinin tüm Whatsapp haraketlerini takip etmeniz mümkün. Bu takip tabii ki takip ettiğiniz kişinin mesajlaşmalarını okumak olarak değil Whatsapp‘da ne zaman çevrim içi olup olmadığı ve ne kadar çevrim içi kaldığı konusunda.

Uygulamaya girdiğiniz tarihten itibaren takip etmek istediğiniz numara hakkında size veriler sunan WhatsDog, takip ettiğiniz numaranın online olması ile sizi uyarıyor.

Uygulama hakkında en çok şikayet edilen konu ise uygulama içi çıkan ve can sıkıcı olan reklamlar. WhatsDog bu sorunu 10 TL ile çözmenizi de mümkün kılıyor. 10 TL WhatsDog'a bağış yaparak birdaha hiçbir reklam ile karşılaşmamanız mümkün. Whatsdog şimdilik sadece resmi olarak Android cihazlar için kullanılabiliyor.


WhatsApp'ta yuva yıkan uygulama!