Yabancı dadı tutan ünlüleri korku sardı!

Sosyal medyada Özbek bakıcıların iki çocuğu kaçırdığı yazıldı. Olayı araştıran polis, iddianın asılsız olduğunu açıkladı. Ancak bu durum yabancı dadı tutan ünlülerde paniğe yol açtı....

Yabancı dadı tutan ünlüleri korku sardı!

Yabancı bakıcı trendi Türkiye'de hızla yayıldı. Son dönemlerde anne-baba olan çiftler, yabancı bakıcı tutmaya başladı. Özellikle Özbek ve Filipinli bakıcı kadınlar, sosyetenin ve ünlü isimlerin çocuklarına dadılık yaptı. Ancak önceki gün bu bakıcılarla ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, iki Özbek bakıcının, iki ailenin çocuklarını kaçırdığını yazdı. Hatta bu bakıcıların pasaportlarının sahte olduğu ve yurt dışında bir çeteye çalıştıkları yazıldı. Bunun üzerine emniyet düğmeye bastı.

HUZURLARI BOZULDU


Takvim Gazetesi'nin haberine göre söz konusu kadınlara ulaşıldı. İddiaların asılsız olduğu anlaşıldı. Herkes rahat bir nefes aldı. Ancak bu durum yabancı bakıcı tutan sosyetiklerde paniğe yol açtı. Sosyal medyada yayılan olayın ardından büyük korku yaşayan birçok ünlü ismin polisle iletişime geçip, bakıcılarının pasaportlarını ve geçmişlerini araştırdıkları ortaya çıktı.