Yağmur Tanrısevsin eski aşkını saygıyla andı

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, önceki gün Bebek’te bir mekan çıkışı görüntülendi. Maskesini takarak önlem almayı ihmal etmeyen oyuncu, ayaküstü soruları yanıtladı.

Yağmur Tanrısevsin eski aşkını saygıyla andı

Seramik üzerine çalıştığı bilinen Yağmur Tanrısevsin, "Bir koleksiyon oluşturdum, az kaldı onu çıkaracağız" dedi. Pandemi sürecinden bahseden oyuncu, "Bol bol resim çizdim. Uzun zaman resim yapmak için zaman bulamıyordum, güzel geçti benim için. Annem ve köpeklerimle beraberdik" diye konuştu.

Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre normalleşme sürecine alışmaya başladığını söyleyen oyuncu, "İlk zamanlar dışarı çıktığımda yabancılaştım, garip geldi biraz. Şu an önlemlerimi alarak yavaş yavaş alışmaya çalışıyoruz. Zor bir dönem inşallah normale dönecek1 dedi.

Başlayan dizi setleri hakkında oyuncu, "Başlamalı bence, başlayacak. Önlemleri alıp başlayınca, bir problem olacağını zannetmiyorum" dedi. Tatil düşünmediğini söyleyen Tanrısevsin, "Şu an iş odaklıyım, fırsat bulursam belki olabilir. Yeni normalleşmeye başladığımız günlerde tatil bana uzak geliyor.” diye konuştu.

Oğuzhan Koç’la barıştıklarına dair çıkan iddialar için oyuncu, "Kötü bir şekilde ayrılmadık. Saygı çerçevesinde bitti. Arkadaşız tabii ki, onun haricinde bir şey yok" diye cevapladı.