Yasak Elma'nın final bölümünde hangi sahne sansürlendi?

Pazartesi akşamı 6 yıllık ekran macerası sona eren Yasak Elma dizisinde Yıldız ile Ender'in dayak sahnesinin sansürlendiği ortaya çıktı.

Yasak Elma'nın final bölümünde hangi sahne sansürlendi?

“Yasak Elma” dizisi pazartesi akşamı ekrana veda etti. Planlanan final tarihinden bir hafta önce bitirilen dizinin çok konuşulacak bir sahnesinin çekilmediği ortaya çıktı. Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün yazdığı dizide İsmail Demirci‘nin hayat verdiği Nazım’ı çok beğenen Yıldız (Eda Ece) ile Ender (Şevval Sam) birbirinden habersiz onun davet ettiği partiye gitmiş ve orada karşılaşınca da çok şaşırmıştı.

Yasak Elma'nın final bölümünde hangi sahne sansürlendi?

 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre sahne şöyleydi: “Yıldız, Ender’i partide karşısında görünce 'Gel sen bakayım buraya!' diyerek sinirle Ender’in saçına yapışıyordu.

Ender de altta kalmıyor ve “Sen artık çok oldun, Altı senedir bitmedin be!” diyerek Yıldız’ın saçına yapışıyordu. Karşılıklı “Bırak” diyen ancak ikisi de inatla birbirinin saçını bırakmayan iki kadın davetlilerin gözü önünde dövüşmeye başlıyor, oradan oraya savruluyor ve en son havuza düşüyorlardı.

Ancak daha sonra bunun aslında bir hayal olduğu seyirciye gösteriliyordu.

Bu sahnenin şiddet içerdiği için kanalın isteğiyle çekilmediği öğrenildi.